خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

کلیاتی درباره لیزر موهای زاید

اگراز اصلاح کردن، کندن موها یا وکس کردن جهت رفع موهای زاید خسته شده اید می توانید گزینه استفاده از لیزر را مورد بررسی قرار دهید. رفع موهای زائد یکی از روش های بسیار معمول آرایشی در امریکا به حساب می آید. در این روش پرتو های نور به صورت بسیار فشرده به فولیکول موها تابیده می شود و رنگ دانه های داخل فولیکول مو نور تابیده شده را جذب می نماید و به این ترتیب مو [زاید] از بین می رود.

 

مزایای استفاده از لیزر جهت از بین بردن موهای زاید

 

لیزر روشی موثر جهت رفع موهای زاید در نواحی مختلف بدن می باشد، نواحی مانند صورت، پاها، دستان، خط بیکینی و سایر نقاط بدن.

 

لیزر جهت رفع موهای زاید

 

مزایای استفاده از لیزر جهت رفع موهای زاید شامل موارد زیر است:

 

دقت. لیزر موهای تیره و ضخیم در منطقه مورد نظر را از بین می برد در حالی که به مناطق اطراف آن آسیبی وارد نمی کند.

 

سرعت. هر پالس از پرتوهای لیزر به مدت یک ثانیه به طول می انجامد در این صورت موهای بیشتری در یک زمان از بین می رود. در این روش در هر ثانیه منطقه ای به وسعت یک سکه تحت تابش لیزر قرار می گیرد. بر این اساس درمان مناطق کوچک مانند بالای لب ها کمتر از یک دقیقه و درمان مناطق بزرگتر مانند پشت یا پاها مدت یک ساعت به طول می انجامد.

 

قابلیت پیش بینی. پس از سه تا پنج جلسه استفاده از لیزر، موهای زاید در حدود نود درصد افراد به صورت دایم از بین می رود.

 

پیش از استفاده از لیزر برای رفع موهای زاید چه کارهایی باید انجام پذیرد :

 

رفع موهای زاید با استفاده از لیزر چیزی بیش از نابود سازی موهای زاید است. این روش نوعی روند پزشکی به حساب می آید که خطرات خاص خود را دارد و فرد باید جهت انجام آن آموزش ببیند. پیش از رفع موهای زاید با استفاده از لیزر، شما باید مدرک پزشک فردی که آن عمل را انجام می دهد به دقت مورد بررسی قرار دهید.

 

اگر تصمیم دارید از روش لیزر برای رفع موهای زاید استفاده نمایید شما باید شش هفته پیش از آن، روش های دیگر مانند الکترولیز، وکس و کندن موها را کنار گذارید; زیرا لیزر ریشه موهایی را که به صورت موقت بوسیله وکس کردن و کندن موها بیرون آورده شده است هدف قرار می دهد.

 

همچنین شش هفته قبل و بعد از استفاده از لیزر نباید در معرض آفتاب قرار گیرید. نورآفتاب باعث کمتر شدن اثر لیزر و موجب بروز عوارض پس از درمان می گردد.

بعد از استفاده از لیزر نباید در معرض آفتاب قرار گیرید.

 

چگونگی انجام عمل لیزر برای رفع موهای زاید

 

قبل از لیزر پوست، موهایی که قرار است تحت درمان قرار گیرد کوتاه می شود تا اندازه آن از سطح پوست به چند میلیمتر برسد. بر اساس منطقه ای  که موهای زاید آن قرار است از بین رود و بر حسب رنگ و ضخامت مو  و همچنین رنگ پوست شما نور لیزر تنظیم می گردد.

 

بر حسب نوع لیزر یا منبع نور که مورد استفاده قرار می گیرد شما و تکنیسینی که لیزر را تنظیم می کند باید از پوشش محافظتی مناسبی بر روی چشمان استفاده نمایید. شما همچنین باید برای محافظت از سطح خارجی پوست خود از ژل های خنک یا ابزار خنک کننده خاص استفاده کنید. این امر باعث می گردد لیزر راحت تر وارد پوست شود.

 

سپس تکنیسین یک پالس از پرتوهای لیزر را به منطقه مورد نظر می تاباند و چندین بار منطقه را مورد بررسی قرار می دهد تا اطمینان یابد درجه لیزر مناسب است و عارضه خاصی در منطقه مورد هدف رخ نداده است.

 

هنگامی که لیزر پایان یافت به شما کمپرس یخ، کرم  یا لوسیون ضد التهاب یا آب سرد می دهند تا ناراحتی را که در پوست شما ایجاد شده است تسکین دهد سپس جلسه بعدی درمان شما برای شش هفته بعد تعیین می گردد. به یاد داشته باشید تا هنگامی که رشد موهای زاید شما متوقف شود شما باید از این روش استفاده نمایید.

 

دوران پس از درمان و خطرات

 

یک یا دو روز پس از درمان منطقه ای از پوست شما که مورد درمان قرار گرفته است حس آفتاب سوختگی و حالت آفتاب سوختگی دارد. کمپرس های سرد و استفاده از مربوط کننده در این باره به شما یاری می رساند. اگر صورت شما پس از لیزر دچار جوش نشود می توانید روز بعد از درمان آرایش کنید.

 

ماه بعد موهای لیزر شده شما در می آید. در این هنگام از ضدآفتاب استفاده نمایید تا از تغییر رنگ موقت پوست تحت درمان، جلوگیری کنید.

 

بروز جوش به ندرت پیش می آید البته در افرادی که پوست تیره تری دارند بروز جوش بیشتر رخ می دهد. سایر عوارض جانبی که با این روش ممکن است رخ دهد شامل تورم، قرمزی و ایجاد جای زخم است. البته ایجاد جای زخم و تغییر رنگ پوست به صورت دایم به ندرت اتفاق می افتد.

 

هزینه استفاده از لیزر جهت رفع موهای زاید

 

هزینه رفع موهای زائد  بر اساس عوامل مختلف فرق می کند عواملی مانند:

 

      وسعت منطقه تحت درمان و مدت زمانی که صرف آن می گردد.

 

      تعداد جلسات درمان

     اینکه آیا پزشک این عمل را انجام می دهد یا شخص دیگر.

     در کدام قسمت کشور شما این عمل را انجام می دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.