خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

نحوه سرو دسر

نحوه استفاده از کارد در سفره غذا

 

هرگز انگشت سبابه را روی تیغه کارد قرار ندهید و غذا را با کارد به دهان نبرید. نباید کارد را موقع صحبت کردن در دست گرفت و به حرکت درآورد.

 

خوردن دسر

 

برای صرف دسر بهتر است:

 

 ظروف کرایه و کارد را در دست راست و چنگال را در دست چپ بگیرید.

• برای دسر از قاشق غذاخوری استفاده نکنید، بلکه قاشق دسر متفاوت و قاشق کوچکتری است که همیشه در خدمات مجالس آن را در ظرف دسر یا کنار آن قرار می دهند.

 

موارد دیگر

 

چند نمونه از مواردی که باید روی میز غذا به آن توجه کنیم:

 

• نان را در کنار بشقاب غذاخوری یا در بشقاب کوچکی که برای این کار گذاشته شده قرار دهید و هر بار تکه خیلی کوچکی از آن را ببرید.

• اگر از کره برای مالیدن روی نان استفاده می کنید، با سر کارد تکه ای کوچک در بشقاب تان بگذارید و از آن استفاده کنید.

• اگر کارد یا چنگال از دست تان بر زمین افتاد، از میزبان تقاضای چنگال دیگری کنید. چون خم شدن شما در سر میز جلوه درستی ندارد.

• سر سفره با فرد کنار دستی تان مطالب کوتاه و مختصر را برای صحبت پیش بگیرید.

• بهتر است متکلم وحده نباشید به دیگران هم وقت صحبت بدهید.

• مطالب شاد و اشتهاآور را عنوان کنید.

• قبل و بعد از نوشیدن و استفاده از ظروف کرایه ،  با دستمال لب و دهان تان را پاک کنید.

• نوشیدنی تان را با یک جرعه سر نکشید.

• هسته کمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید.

• آرنج تان را قبل از پایان غذا روی میز نگذارید.

• سیگارتان را بعد از پایان غذای میهمانان یا در سالن پذیرایی روشن کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.