باید توجه داشت که تزریق چربی سینه پدیده جدیدی نیست و سالهاست که تزریق چربی سینه جهت زیبایی سینه صورت می گیرد. اما چرا رواج پیدا نمی کند؟
1. اولا مانند هر مورد دیگر تزریق چربی سینه از سلول های چربی که به داخل سینه تزریق می شوند فقط درصدی از آنها زنده می مانند و مابقی جذب می شوند
بنابراین مثل هر مورد دیگر تزریق چربی ممکن است به چند بار تزریق چربی داخل بافت سینه نیاز باشد با توجه به آنکه به طور متوسط cc300-200 چربی شسته شده و سالم باید داخل هر سینه تزریق شود
بنابراین حداقل 1/5-1 لیتر چربی باید از بیمار کشیده شود و پس از جدا کردن سرم و ناخالصیهاcc 600-500 چربی سالم بدست آورد.
بنابراین فرد مناسب کسی است که در سایر نواحی چاق و پر چربی و در ناحیه سینه کوچک و کم چربی باشد در عین حال حاضر به قبول امکان چند بار تزریق چربی باشد که معمولا کمتر کسی این خصوصیات را دارد.
2. معمولا به وسیله تزریق چربی نمی توان بزرگی قابل توجهی به سینه داد و حداکثر سینه بیماران حدود یک سایز (کاپ)بزرگ می شود.
3. اما مهمترین مسئله ای که باعث آن شده است که تزریق چربی سینه برای بزرگسازی رواج پیدا نکند، اشکال احتمالی است که در تشخیص سرطان سینه بدنبال تزریق چربی سینه رخ می دهد به این مفهوم که ممکن است به دنبال تزریق چربی داخل سینه کلسیم رسوب کند.
رسوب کلسیم در عین حال اولین و مهمترین علامت سرطان سینه در عکسبرداری تشخیص پستان (ماموگرافی ) هم هست. پس در فردی که تزریق چربی به داخل سینه داشته است ،اگر در ماموگرافی رسوب کلسیم دیدیم بلافاصله بین آنکه این رسوب کلسیم به علت چربی است یا بیمار دچار سرطان سینه است برسر این دوراهی قرار می گیریم.
در آمریکا پس از سال ها بررسی بعضی رادیولوژیستهای متبحر لازم برای تشخیص این دو مسئله را پیدا کردند
و نتیجه آنکه در انجمن جراحان پلاستیک آمریکا در سال 2010 با ذکر احتیاطات خاص اجازه تزریق چربی سینه را داد اما به نظر نمی رسد که در کشور ما تجربه در این مورد فعلا در حدی باشد که بتوان با صحت زیاد رسوب کلسیم ناشی از تزریق چربی سینه را از رسوب کلسیم ناشی از سرطان سینه تشخیص داد.
بنابراین علیرغم علاقه ای که به تزریق چربی سینه دارم فعلا جهت بزرگسازی سینه تزریق چربی را توصیه نمی کنم، اما برای کاربردهای ترمیمی (مثل کمک به تقارن سینه ها یا افزایش ضخامت بافت سینه )سال هاست که خود از تزریق چربی استفاده فراوانی کرده ام.