ماهی تابه کباب پز و نیز ماهی تابه سرخ کردنی و سرویس قابلمه هر دو دارای کاربردهای خاص خود هستند. در حالی که تشابهات زیادی بین این دو وجود دارد، هر کدام از آنها در حوزه خاصی به صورت ویژه مورد استفاده قرار می گیرند. ماهی تابه سرخ کردنی معمولا برای آماده کردن قطعات بزرگتر گوشت به کار می رود، زیرا دارای طراحی عمیق تر بوده و به گوشت اجازه می دهد با عصاره خود پخته شود.ماهی تابه کباب پز، ته کم عمق تر و چاک دار دارد. عمق کمتر باعث پخت سریعتر غذا می شود و سبب می شود که قطره های چکیده شده به قسمت زیرین ماهی تابه برود.
سرخ کردن و کباب کردن:
پخش گرما از بالا، یا ازپایین: تفاوت اصلی بین انواع ظروف مشابه پخت و پز مربوط به جهت پخش منبع گرما در اجاق می باشد.استفاده اصلی ماهی تابه مخصوص سرخ کردن برای پخت در درجه حرارت بسیار بالا و گرمای پخش شونده از سمت بالای اجاق می باشد. ظروف مخصوص کباب کردن نیز برای حرارت بالا طراحی شده اند ولی در آنها گرمای پخش شونده از سمت پایین اجاق می باشد.
قطعات رویی و زیری:
ظروف کباب پز دارای دو قطعه جداگانه می باشند. ماهی تابه عمیق و محکم زیری که به آن ماهی تابه چکانیدن گفته می شود وماهی تابه چاک دار بالایی. ماهی تابه کباب پز می تواند یک ماهی تابه تکی عمیق یا ماهی تابه عمیق به همراه درب آن باشد. برخی از سرخ کن ها دارای سبدی برای بالا آورن گوشت یا غذا داخل آن هستند. هر دو نوع ماهی تابه می توانند از مواد مشابهی ساخته شوند. معمولترین مواد مورد استفاده استیل زدزنگ و و آلومینیوم مقاوم شده است. مواد دیگر مورد استفاده عبارتند از استیل و چدن لعاب کاری شده و نیز آلومینیوم و مس. برخی نیز دارای سطوح نچسب و سرویس قابلمه هستند.
لایه های داخلی و خارجی:
هر دو نوع ماهی تابه برای پخت گوشت، غذای دریایی، مرغ و سبزیجات می توانند استفاده شوند. ماهی تابه کباب پز به عصاره و چربی های اضافی گوشت و غذا امکان می دهد که از آن جدا شود و ماهی نابه این مایعات را ذخیره می کند، که می توان از آنها بعدا استفاده کرد و یا اینکه آنها را دور ریخت.ماهی تابه های سرخ کن برای بسیاری از انواع گوشت ها مناسب هستند و مخصوصا برای آماده کردن غذا با استفاده از عصاره و چربی خود گوشت، زمانی که نخواهید نتیجه پخت غذای خشکی باشد، بسیار مناسب می باشند. پخت آرام قطعات بزرگ گوشت در یک ماهی تابه سرخ کن اگر چه کم کالری نخواهد بود ، ولی گوشت را ترد و آب دار باقی می گذارد.
بزرگ و کوچک:
هر دو نوع ماهی تابه ذکر شده در بالا در اندازه های مختلفی تولید و عرضه می شوند. ماهی تابه های کوچک گرد می توانند برای آماده کردن یک قطعه کوچک گوشت یا مرغ استفاده شوند در حالی که مدل های بیضی شکل بزرگتر می تواند برای آماده کردن قطعات بزرگ مانند ران یا بوقلمون استفاده شوند. اگرچه تمام ماهی تابه های کباب پز دارای عمق کم هستند ولی تعدادی از آنها واقعا کم عمق هستند.