خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

لاغری سریعتر با مصرف روزانه سیب

بر اساس نتایج تحقیقاتی که روی زنان 45 تا 67 سال انجام گرفته است مصرف روزانه یک عدد سیب به کاهش وزن کمک می‌کند و میزان کلسترول مضر را کاهش می‌دهد.

 

براساس تحقیقات دانشمندان امریکایی، مصرف روزانه یک عدد سیب برای سلامت بدن و کاهش وزن و لاغری موضعی مفید است.

 

سیب، کم کالری، سرشار از آب و فیبر و برای همین همیار لاغری شماست. در واقع خاصیت لاغرکنندگی سیب مدیون وجود فیبری به نام پکتین است. این فیبر حلال باعث ایجاد سیری می‌شود. علاوه بر این، فیبر پکتین در زمان گوارش غذا جذب چربی‌ها و قندها را کاهش می‌دهد و باعث دفع بهتر می‌شود. برای همین تجمع چربی‌ها را کاهش می‌دهد.

 

محققان برای دست یافتن به این نتایج به مدت بیش از یک سال زنان بین 45 تا 65 سال را تحت مطالعه و بررسی قرار دادند.

 

 

 

این شرکت کننده‌ها علاوه بر داشتن یک تغذیه‌ نرمال روزانه 75 گرم آلو خشک یا 75 گرم سیب خشک مصرف کردند و میزان کلسترول آن‌ها بعد از 3، 6 و 12 ماه اندازه گیری شد.

 

نتایج این بررسی‌ها نشان داد شش ماه بعد از شروع مطالعات، میزان کلسترول مضر زنانی که سیب مصرف کرده بودند به طور متوسط 23 درصد کاهش و میزان کلسترول مفید آن‌ها 4 درصد افزایش یافته است.

 

همچنین زنانی که روزانه سیب خشک مصرف می‌کردند به طور متوسط یک و نیم کیلو گرم لاغر شدند.

 

کاهش وزن با معجون عسل و دارچین

 

 

 

مواد طبیعی بسیاری برای کاهش وزن و لاغری موضعی در دسترس قرار دارند اما چای عسل و دارچین یکی از بهترین مواد طبیعی موجود برای کاهش وزن میباشد.

 دانشمندان معتقدند که عسل می‌تواند کمک موثری در کاهش وزن باشد ، بدن اغلب افراد دارای اضافه وزن مقاومت به انسولین نشان میدهد و مانع سوخت ‌و ساز درست گلوکز شده و کاهش وزن را دشوار میکند.

 

مطالعات نشان داده‌ افرادی که به مدت یک ماه تمام از چای عسل و دارچین استفاده کرده‌اند موفق شده‌اند وزن بدن خود را کاهش دهند ،  هشتاد درصد مواد تشکیل‌دهنده عسل گلوکز و فروکتوز میباشد که باعث افزایش قندخون نمی‌شود و به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل می‌شود.

 

دارچین نیز در رابطه با بیماری دیابت تحت تحقیقات گسترده‌ای قرار گرفته است و یک پژوهش آشکار کرده که خوردن حتی نصف یک قاشق چایخوری دارچین در روز نیز قادر به کاهش قندخون بیماران دیابتی می‌شود ، مخلوط عسل و دارچین قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است.

 

افرادی که چای عسل و دارچین نوشیده‌اند اظهار کم‌اشتهایی و بی‌میلی نسبت به کربوهیدرات‌ها را تجربه کرده‌اند ، مقاومت به انسولین بخصوص در میان زنان بیشتر است ، اضافه‌کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی می‌تواند راهی مناسب برای کاهش وزن باشد.

 

دستورالعمل‌های زیادی برای تهیه این چای وجود دارد اما دستور اصلی تهیه آن 1 بخش دارچین به نسبت 2 بخش عسل است ، برای تهیه این چای درون یک فنجان بزرگ اب داغ بریزید و 1 قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید و حدود 30 دقیقه بگذارید بخیسد ، پس از سرد شدن مخلوط آب و دارچین 2 قاشق چایخوری عسل اضافه کنید.

 

نصف این چای را صبح و نصف دیگر را قبل از خواب بنوشید ، از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود بهتر است بیماران دیابتی در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.