خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

رادیو فرکانسی Radio Frequency چیست و چه فوایدی برای پوست دارد؟

 

رادیوفرکوئنسی، پوست شل را سفت می‌کند

 

رادیوفرکوئنسی (Radio Frequency) یا همان RF نوعی روش درمانی نسبتا جدید است که برای رسیدن به اهداف مختلف در علم پزشکی از آن استفاده می‌شود. یک از کاربردهای این روش درمانی، رفع افتادگی پوست در صورت و سایر نواحی بدن است.

 

رادیوفرکوئنسی پوست

 

کاربردهای رادیوفرکانسی در پوست شامل برداشتن برخی خال‌های سطحی، لک‌های سطحی، بهبود وضعیت برخی از برجستگی‌های پوستی مانند جوشگاه‌های برجسته، از بین بردن برخی از زگیل‌های مسطح، بهبود وضعیت چین‌وچروک‌های صورت و به طور کلی بهبود یا رفع هر نوع ضایعه‌ای است که پزشکان بخواهند عمل لایه‌برداری را برای آن انجام دهند

 

رادیوفرکوئنسی می تواند پوست شل و افتاده روی گونه ها، فک پایینی و ابروها را سفت کند. ضمنا در پوست سایر قسمت های بدن مانند شکم، دست ها و پاها نیز قابل استفاده است.

 

رادیوفرکوئنسی چگونه پوست را سفت می کند؟

 

دستگاه رادیوفرکوئنسی نوعی جریان الکترومغناطیسی به پوست القا می کند و در عین حال یک اسپری خنک کننده، اپیدرم (لایه سطحی پوست) را در برابر گرمای ایجاد شده محافظت می نماید.

 

پزشک قادر است میزان انرژی تولید شده را کنترل کند. مقاومت طبیعی پوست، حرکت الکترون ها را کند می کند، در نتیجه یک گرمای یکنواخت و مداوم در بافت های زیر سطح پوست ایجاد می شود.

 

درم حاوی رشته های کلاژن است که به پوست قوام می بخشند. وقتی بافت درم گرم می شود، رشته های کلاژن منقبض و ضخیم شده و در نهایت بافت زیر سطح پوست سفت می شود.

 

در طی روزها و هفته های بعد هم کلاژن جدید بوجود می آید که باز هم بر سفتی پوست می افزاید.

از آنجا که رادیوفرکوئنسی تاثیری بر عضلات ندارد، برای کسانی که پوستشان دچار چین و چروک های پیشرفته و افتادگی شدید است مناسب نیست

 

مقایسه رادیوفرکوئنسی با لیفتینگ و لیزر

 

 رادیوفرکانسی یکی از بهترین روش ها برای سفت کردن پوست و اصلاح افتادگی های آن است و به همین دلیل هم همواره به عنوان جایگزینی برای عمل جراحی "فیس لیفت" مطرح می شود، زیرا هم هزینه کمتری داشته و هم دوران نقاهت بعد از عمل آن بسیار کوتاهتر است.

 

البته باید توجه داشت که تاثیرات قابل رویت عمل لیفتینگ از رادیوفرکوئنسی بیشتر است. ضمنا از آنجا که رادیوفرکوئنسی تاثیری بر عضلات ندارد، برای کسانی که پوستشان دچار چین و چروک های پیشرفته و افتادگی شدید است مناسب نیست.

 

بیشترین تاثیر این روش در کسانی است که بین 30 تا 60 سال سن داشته و چروک یا افتادگی خفیف در پوست خود دارند.

 

البته بر خلاف درمان با لیزر یا نور، رادیوفرکوئنسی تغییری در نمای ظاهری پوست نخواهد داشت، بنابراین خطوط ظریف یا لکه های پوستی را از بین نمی برد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.