هاس جوهر (HASCEVHER) برندی ترکیهای است که از زمان تاسیساش، سال ۱۹۹۳ میلادی، توانسته محصولات خود را به چهل و چهار کشور جهان صادر کند. در دنیای تجارت آزاد امروز، دستیابی به چنین موفقیتی بدون کیفیت محصولات امکانپذیر نیست.
وقتی برندی چون هاس جوهر روی محصولی درج شده باشد انتظاری جز کیفیت و دوام برای سرویس قابلمه هم از آن نمیرود.
ظروف گرانیتی
در میان پوششهای نچسب ظروف، گرانیت از همه بادوامتر و سختتر است. گرانیت نام دیگر سنگ خاراست. این ماده، ده برابر سخت تر از تفلون است. همچنین به دلیل سنگی بودناش گرما را در خود نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی میسوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است؛ کافیست دستمالی خشک بر آن کشیده و ذرات غذا را از رویش پاک کنید. حتما میدانید که استفاده از روغن تنها برای این است که غذا در زمان سرخ شدن به کف ظرف نچسبد. بنابراین در زمان استفاده از ظروف گرانیتی، نیازی نیست که از روغن یا کره استفاده کنید و به همین دلیل غذای پخته شده کالری کمتری داشته و سالمتر خواهد بود. یکی دیگر از خواص این ظروف تغییر ندادن طعم غذاست. تفلون و سرامیک به دلیل اینکه از مواد مصنوعی ساخته میشوند، تا حد بسیار کمی با غذا ترکیب شده و طعم آن را تغییر میدهند. ولی گرانیت مادهای طبیعی است و طی سالیان سال در طبیعت به وجود آمده و پایدار شده است. دمایی که روی اجاق به گرانیت میدهیم، بسیار کمتر از مقداری است که در زمان تشکیلاش به خود دیده است، و به همین دلیل میتوان مطمئن بود که ملکولهای خود را از دست نمیدهد.
قابلمه
قابلمهی هاس جوهر از جنس گرانیت است. این قابلمه در سایزهای ۱۸ ، ۲۰ ، ۲۲ ، ۲۴ ، ۲۶ و ۲۸ ارایه می گردد.به عنوان مثال قابلمه سایز ۲۰ دارای گنجایش ۳ لیتر است. وزن آن نیز معادل ۱۶۰۰ گرم بوده که این وزن نسبتا زیاد بهدلیل وجود پنج لایه در ساختار ظرف است. همچنین قابلمه از دستگیرههای باکالیتی بهره میبرد و در شیشهای قابلمه شما را بهصورت چشمی بدون برداشتن در از مراحل پخت خوارک آگاه میسازد. در ادامه به بررسی بخشهای مختلف قابلمه میپردازیم.
بدنه
با یک برش عرضی از بدنهی سرویس قابلمه میتوان به لایههای آن نگاهی کوتاه داشت. بهترتیب از لایهی بیرونی به داخل، قابلمه دارای یک لایهی خارجی از جنس گرانیت است.
لایهی بعد یک ورق آلومینیوم به ضخامت ۴ میلیمتر بوده که علاوه بر کاستن از وزن ظرف، مقاومت بالایی در ساختار قابلمه از خود نشان میدهد.
در ادامهی سفر به مرکز قابلمه از یک لایهی مبنا و اولین روکش آن گذر میکنیم. در نهایت بازهم پوششی از جنس گرانیت، لایهی داخلی قابلمه را تشکیل میدهد.
این پنج لایه بدون استفاده از فلزات سنگین مانند کادمیوم ساخته شده است. فلز کادمیوم قابلیت چکشخواری و شکلپذیری بالایی دارد اما برای انسان مضر بوده و موجب اختلالات گوارشی میشود. از دیگر ویژگیهای بدنه میتوان به انتقال حرارت سریع آن اشاره کرد.
این مزیت پخت خوراک با شعلهی کم را نیز میسر خواهد کرد.