این ظروف از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده اند و بسیار با دوام و در مقابل فرسودگی مقاوم اند.
این سرویس قابلمه و ظروف حاوی کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم هستند که به ظرف حالت سختی می دهند و آن را در مقابل آسیب ناشی از حرارت بالا، خراشیده شدن و ساییده شدن مقاوم می سازند.
برای انتقال بهتر گرما به ته بیشتر این ظروف لایه آلومینیومی یا مسی می دهند.
این ظروف از جمله بهترین ظروف پخت محسوب میشوند و طول عمر بالایی دارند و میتوان به سلامت غذایی که داخل آنها پخته میشود، اطمینان داشت.
کف کپسولی چیست؟
کف کپسولی (یا به اصطلاح کف چدنی ) یک لایه آلومینیم (رسانای قوی حرارتی ) در بین دولایه استینلس استیل می باشد که در ظروف استیل جدید به انتقال حرارتی بهتر کمک می کند.
تمامی محصولات دارای کف سه لایه ( یا به اصطلاح کف کپسولی ) می باشند.
این کف کپسولی سبب می شود تا حد بسیار زیادی شعله به صورت یکنواخت به تمام نقاط ظرف و سرویس قابلمه رسیده و از ته گرفتن و سوختن غذا جلوگیری می کند .