تجربه کار با این قابلمه ها رو داشتم : چدنی، رویی، استیل و پیرکس (شیشه ای)، سنگی
مشکللات که با هر کدوم مواجه شدم حین استفاده از انواع سرویس قابلمه:
قابلمه های چدنی با لایه ای از ماده نچسب: بعد یه مدت کف قابلمه خش می افته و به خاطر فلورایدی که در ماده نچسب هست نگران کنند ه است استفاده ازش
چدنی بدون ماده نچسب : حرارت زیادی در خودش نگه میداره
قابلمه رویی : پخت و پز باهاش سخت نیست اما میزان چسبیدن غذا به کف قابلمه بالاست. قابلمه های جدید رویی توشون آلومنیوم هم به کار می برند که قدیمی ترها اینطوری نبودن( و این الومنیوم برعکس روی برای بدن ضرر داره)
قابلمه استیل: ( احتمال سوختن غذا درش بالاست، حرارت زیادی در خودش نگه میداره و باید حواست بهش باشه وقتی حتی شعله رو کم می کنی)
قابلمه پیرکس (َشیشه ای) : دمای زیادی در خودشون نگه میدارن اما شنیدم که مواد زیادی از خودشون ازاد نمی کنند . برای سلامتی بدن اینا مفید هستن!
قابمله مسی : بعد یه مدت رنگشون عوض میشه و نیاز به سفید کاری هست و مس ازاد شده اش برای بدن خوب نیست
قابلمه سنگی ، دیزی: دمای زیادی در خودش نگه میداره و دیر سرد میشه، برای پختن غذاهای ابکی مناسب تر هست
سرویس قابلمه سرامیکی : ؟ تجربه ای نداشتم