پلوپز یکی از لوازم بسیار مفید و پرکاربرد آشپزخانه است.
اما باید بدانید چگونه دستگاه پلوپز و سرویس قابلمه مناسبی را انتخاب نمایید،
این مقاله ویژگیها و پیشنهاداتی را در رابطه با اینکه چگونه پلوپز مناسب را برای خودتان پیدا کنید ارائه نموده است.راهنمای خرید پلوپز
تاریخچه پلوپز
اولین پلوپز تجاری توسط شرکت میتسوبیشی ژاپن تولید شد. که در واقع یک قابلمه آلومینیومی ساده بود و در قسمت پایین مجهز به سیم پیچ (المنت) گرمایشی شده بود.
این پلوپز دکمه روشن و خاموش اتوماتیک نداشت و لازم بود تا مصرف کننده، خودش پخت پلو را کنترل کند و وقتی آماده شده بود، به طور دستی پلوپز را خاموش کند.
اولین پلوپز تجاری توسط توشیبا در سال 1956 تولید شد.
که دارای دو محفظه بود و از حرارت مستقیم (سیم پیچی داخل قابلمه وجود نداشت) استفاده میکرد و قادر بود که بعد از پخته شدن برنج بصورت اتوماتیک خاموش شود.
توشیبا هر ماه بیش از 200000 عدد از این پلوپزها تولید میکرد، پلوپزها به خوبی در آشپزخانههای ژاپنی ها جا افتاده بودند همانطور که توستر در آشپزخانه آمریکاییها جا افتاده بود.
موارد استفاده از پلوپز
از پلوپز و سرویس قابلمه میتوان برای پختن برنج، غلات، دسرها و بخار پز کردن سبزیجات و پختن سوپ و خورشت استفاده کرد.
البته همه انواع پلوپزها نمیتوانند موارد گفته شده را انجام دهند، به همین جهت هنگام خرید مطمئن باشید که مورد مناسبی را انتخاب نمایید تا نیازهای شما را برآورده کند.
بهترین پلوپزها هنوز هم در ژاپن تولید میشوند.
میتوانید پلوپزهای ارزان قیمتی را بخرید که در کشورهای دیگری تولید شدهاند، ولی نمیتوانید همان استفاده ها و کارکردها را از آنها انتظار داشته باشید.