در مورد ظروف تفلون توجه به این نکته ضروری است:
"تنها ظروفی که در کارخانه هایی با مجوز پروانه ساخت از وزارت بهداشت تولید می شوند، استاندارد و بهداشتی هستند. "
مهندس رفیعی در این زمینه حتی می گوید: «طبق نظر کارشناسان، تفلون مرغوب حتی اگر بلعیده شود، بدون هیچ اثر سوئی بر بدن، دفع می شود».
به هر حال از آنجایی که اصولا در بلعیدن تفلون هیچ خاصیت و لذتی وجود ندارد، بهتر است در استفاده از سرویس قابلمه تفلون ها نکات ایمنی را رعایت کنید:
*برای شستشوی این ظروف حتما از ابر استفاده کنید و با سیم ظرف شویی به جان قابلمه های تفلونی خود نیفتید.
*در ضمن بهتر است از پودرهای شوینده استفاده نکنید و به استفاده از مایع ظرف شویی بسنده کنید.
*قاشق فلزی را هم به ته ظرف تفلونی نکشید و برای این کار از قاشق های تفلون یا چوبی استفاده کنید. این طوری می توانید مطمئن باشید که در میان لقمه های غذایتان تکه های تفلون وجود ندارد.
*نکته مهم در مورد ظروف تفلون این است که هرگز برای صرفه جویی و کمک به اقتصاد خانواده، به بازسازی ظروف تفلون خود فکر نکنید و به دنبال راه های دیگری باشید، چون وزارت بهداشت با توجه به مورد تایید نبودن واحدهای بازسازی تفلون و نوع تفلون مصرفی در این موارد، فعالیت این گونه واحدها را غیرمجاز اعلام کرده است.
برای آن که ظروف تفلون خطری برای سلامتی تان نداشته باشد، باید:
1- هنگام استفاده از این ظروف دقت کنید تا خراشیده نشوند، زیرا در اثر همین خراش ها و آسیبها، مواد شیمیایی مضر وارد غذا می شوند. هنگام شستشو نیز برای جلوگیری از ایجاد خراش سعی کنید که آنها را با مواد شوینده قوی و اسکاج های زبر نشویید.
2- هنگام آشپزی با ظروف و سرویس قابلمه تفلون، از حرارت ملایم استفاده کنید و اگر نیاز به حرارت بالا دارید، بهتر است از ظروف لعابی استفاده کنید.
3- زمانی که این ظروف خراب شدند، یا آنها را توسط مراکز معتبر بازسازی کنید یا دیگر از آنها استفاده نکنید.
4- حتما از ظروف تفلون استاندارد و مرغوب استفاده کنید، زیرا این ظروف مراحل مختلف آزمایش های کنترل کیفیت و استاندارد را با موفقیت پشت سرگذاشته اند.
5- در هنگام پخت غذا از قاشق چوبی استفاده کنید.