خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

تفلون بهتره یا چدن ؟

 

راهنمای کامل انتخاب بهترین قابلمه برای آشپزخانه شما

 

مجله خبری لحظه نما:اگر برای خرید قابلمه ماه ها وقت بگذارید و با سردرگمی ده ها نوع قابلمه در بازار را بررسی کنید ، به شما خرده ای نمی گیریم. بعضی ها به شما استفاده از قابلمه های سنتی مسی را توصیه می کنند و احتمالا بعضی دیگر می گویند وقت مدرن شدن و استفاده از قابلمه های تازه وارد سرامیکی رسیده است. اما برای شمایی که هم به سلامت غذای تان اهمیت می دهید و هم می خواهید ظاهر غذایی که ساعت ها برای پختنش وقت گذاشته اید زیبا باشد ، انتخاب سرویس قابلمه مناسب به سادگی شنیدن این توصیه ها نیست. برای انتخاب بهترین گزینه ای که نیاز شما را تامین می کند ، پیشنهاد می کنیم راهنمای مار را بخوانید. در این مطلب به شما می گوییم بهتر است هر قابلمه را در چه شرایطی و به چه شکلی استفاده کنید.

 

قابلمه تفلون سرطان زاست ؟

 

گر چه زمانی قابلمه های تفلون محبوب ترین نوع قابلمه به شمار می رفتند ، اما با سرزبان افتادن شایعه سرطان زا بدون شان خیلی زود طرفداران خود را از دست دادند. از آنجا که ظروف تفلون نچسب هستند ، کار کردن با آن ها بسیار راحت است همچنین شست و شو و تمیز کردن شان هم دردسری ایجاد نمی کند و بر خلاف قابلمه های چدنی و مسی ، وزن سبکی هم دارند ؛ همین بهانه ها به اضافه سبکی این قابلمه ها و قیمت مناسب شان باعث شده هنوز هم بسیاری از خانم ها سراغ قابلمه های تفلون بروند.

 

اما قابلمه های تفلون در مقایسه با قابلمه های استیل ، آلومینومی و ... انتخاب های مطمئنی محسوب نمی شوند ، چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می شود که از فلزات سنگین است به ویژه در ظروفی که استاندارد نباشند ، میزان این فلز بیشتر است. این ماده به مرور وارد غذا می شود و احتمال سرطان ، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد. همچنین در سنتز هموگلوبین دخالت می کند و کم خونی را به همراه می آورد.

 

از سوی دیگر بعضی مردم بعد از این که می بینند کف نچسب قابلمه های تفلون بر اثر استفاده نامناسب خراب شده ، با مراجعه به مراکزی این قابلمه ها را دوباره بازسازی می کنند اما بازسازی تفلون ، ایمنی چندانی ندارد. قابلمه های تعمیر شده ، هیچ وقت مانند روز اول نمی شوند و از آنجا که زودتر از قبل آسیب می بینند ، مواد مضرشان را هم زودتر به غذای شما وارد می کنند. باید بدانید امروزه استفاده از ظروف تفلون در بسیاری از کشورهای اروپایی تقریبا منسوخ شده است.

 

اگر قابلمه تفلون کاملا سالم و بدون خش باشد :

 

- در برابر حرارت های متوسط تا بالا مقاوم است.

 

- برای پخت و پزهای طولانی و سرخ کردن مناسب است.

 

- شست و شو و استفاده از سرویس قابلمه آسان است.

 

- به دلیل سطح نچسبش مصرف روغن را پایین می آورد.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.