خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

قابلمه های استیل غذا را می سوزانند ؟

 

قابلمه های استیل از همه قابلمه های دیگر بهداشتی ترند و دوست دار سلامت هستند چرا که ظروف استیل زنگ نمی زنند و هیچ گونه واکنشی به مواد غذایی نمی دهند اما یک مشکل اساسی دارند ؛ این که حرارت را مستقیم انتقال می دهد.

 

یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می گیرد ، غذا سریع در آن می سوزد چون بلافاصله حرارت آتش را منتقل می کند به طوری که دمای این سوی قابلمه که روی آتش قرار گرفته و آن سو که غذا درونش قرار دارد ، سریع یکی می شود.

 

 در نسل های جدید ظروف و سرویس قابلمه استیل برای این که این مشکل را حل کنند از ترکیبات آلومینیوم یا مس در جدار خارجی کف ظروف استفاده کرده اند تا مشکل انتقال حرارت حل شود.

 

قابلمه های استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای ابدار مناسبند.

 

 البته در نسل های جدید این قابلمه که در بالا به آن ها اشاره شد ، می توانید برنج یا حتی ماکارونی هم بپزند و ته دیگ هم داشته باشید. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمه های استیل تنظیم درجه حرارت است.

 

 اگر عجله نکنید و با حوصله شعله گاز را در حد کم نگه دارید نتیجه کارتان خوب می شود.

 از طرف دیگر ، مرغوبیت قابلمه ای که انتخاب می کنید هم در این موضوع تاثیر خواهد گذاشت. قابلمه هایی که برندی معتبر تر و البته قیمتی بالاتر دارند ، کفی چند لایه دارند و به همین دلیل دیر تر غذا در آن ها ته می گیرد.

 

 با این وجود اگر غذای شما ته گرفت و سرویس قابلمه تغییر رنگ داد با کمی سرکه می توانید آن را مثل روز اولش تمیز کنید.

 

اگر قابلمه استیل تان مرغوب باشد :

 

- سالم ترین نوع قابلمه است.

 

- سبک بوده و استفاده از آن آسان است.

 

- مواد شیمیایی را به غذای شما وارد نمی کند.

 

- عمر طولانی دارد ، رویه آن کنده نمی شود و زنگ نمی زند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.