خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

قابلمه آلومینیومی همان قابلمه رویی است ؟

 

برخلاف تصور عموم و اسم ظروف رویی به طور عمده جنس این قابلمه ها از آلومینیم است و برای سلامت انسان ضرر دارد.

 

1 اگر جنس این ظروف و سرویس قابلمه  از روی بود که جای خوشبختی بود ، چون در آن صورت کمی از آن وارد غذا و جذب بدن می شد.

 

2 روی برای بدن بسیار مفید است اما نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظروف و ورود آن به غذا می شود.

 

3 یبوست ، اختلالات گوارشی ، پوکی استخوان و آلزایمر از مهم ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم هستند.

 

4 استفاده از اسید های خوراکی مثل سرکه ، آب لیمو و آب غوره در غذا موجب افزایش آزاد شدن یون ها می شود.

 

5 قابلمه های آلومینیومی ارزان و سبک هستند و حرارت را یک نواخت و سریع پخش می کنند ، اما در برابر ضربه حساس اند و به سرعت تغییر شکل می دهند.

 

6 در مجموع اگر برای سلامت خود ارزش فائل هستد ، ظروف و سرویس قابلمه آلومینیومی یا چدن های حاوی آلومینیوم تهیه نکنید.

 

* نتایج یک تحقیق داخلی روی ظروف آلومینیومی نشان می دهد که بر اثر پخت غذا در این ظروف ،

 یون های آلومینیوم آزاد و به غذا اضافه می شوند که موجب بروز بیماری هایی مانند آلزایمر ، راشیتیسم و عوارضی هم چون کم خونی مفرط و اختلال هنگام راه رفتن می شود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.