چند نکته هنگام عکسبرداری توجه فرمایید.
· تا آنجا که امکان دارد از دست زدن به سوژه( به ویژه سر سوژه) خوداری فرمایید.
این کار باعث میشود، سوژه نفس خود را حبس کند و از حالت عادی در آتلیه عکاسی خارج شود.
· باپخش موسیقی آرام سوژه را به حداکثر آرامش برسانید.
· از ورود همراه به آتلیه جدا خوداری فرمایید، چرا که تمرکز شما و مدل را برهم خواهد زد.
· از گفتن 1،2،3اجتناب کنید. این کار باعث مصنوعی شدن حرکات و رفتار سوژه خواهد شد.
· اشخاصی را که عادت به پلک زدن دارند بگذارید مدتی این حرکت را ادامه دهند. زمان پلک زدن آنها را بدست بیاورید و آماده باشید تا شخص پلک زد، شاتر را فشار دهید. اگر در فضای باز عکاسی میکنید، دوربین خود را در حالت عکسبرداری پیاپی قرار دهید و بصورت مکرر و از زوایای دلخواه چند عکس بگیرید .
· مدل را همانطوری که هست ثبت کنید اگر لبخند بر چهره دارد با لبخند و اگر اخم میکند در نهایت عادی و بدون لبخند.
· در صورتیکه بینی بزرگی دارد دوربین را پایینتر از سطح تراز و اگر صورت گرد و چاقی دارد، دوربین را بالاتر از سطحتراز قرار دهید.
· با کمی تغییر زاویه بهترین حالت و مکان استقرار دوربین را کشف نموده و از آنجا عکسبرداری کنید.
· هنگام نورپردازی توجه به چشمها نکته بسیار حساسی است. معمولا وقتی با زاویه تابش نور را انجام میدهید ، سفیدی چشمی که در طرف تاریک قرار دارد شروع به بازتاب میکند، این عمل باعث خطای دید، چرخش و برجستگی چشم در آتلیه عکاسی خواهد شد .
· اگر سوژه غبغب داشت از او بخواهید سر را کمی جلو کشیده و سطح دید دوربین را بالاتر از سطح تراز ببرید.
· ترکیببندی برای پرتره خیلی اهمیت دارد برای افراد چاق و لاغر باید به یک میزان فضا اختصاص داده شود، یعنی یک سوم از کل فضای کادر را باید تصویر فرد بپوشاند.
تاریخ بنای قلعه گارنی بر می گردد به هایک ناهابت که به نام گارنیک نوه نتیجه (هایک) نامگذاری شده است.
رودخانه گارنی در 28 کیلومتری جنوب شرقی ایروان قرار گرفته است ودرمحدوده استان کوتایک می باشد.
این منطقه با داشتن شرایط اب وهوایی طبیعی منحصر بفرد در تور ارمنستان که ییلاق وشکارگاه اختصاصی پادشاهان در قرون مختلف بوده است.
مجموعه فعلی که شاهد آن هستید از قسمت ها و بناهای زیر تشکیل شده است.
1-عبادت گاه یا بنای اصلی معبد که تاریخچه ساخت ان برمیگردد به قرن اول میلادی این بنا به دستور پادشاه تیرداد اول درسال 66 میلادی بناگردید
و تقدیم شده به خدای مهر و به همین دلیل بعد از به رسمیت شناختن دین مسیحیت در ارمنستان در اوایل قرن چهارم میلادی این بنا دست نخورده باقی مانده و در کنار ان کلیسایی بنا گردید که بر اثر زلزله مهیبی به سال 1679 میلادی فرو ریخت است.
2-درمحدوده بنا شاهد یک حمام اختصاصی هستیم که مربوط به دختر خسرو پرویزکه خواهر تیرداد سوم می باشد که تشکیل شده است
از قسمتهای مختلف که شامل حوزچه های اب گرم وسرد وحمام بخار مباشد .
قسمت جالب توجه این حمام کاشی کاری های کف حمام می باشد که از15رنگ طبیعی ساخته شده است ودران ماهی های دریا به تصویر کشیده شده اند.
درمرکز این نقش ها فیگور زن ومردی است که نماد خدای اقیانوس می باشد.
3-دیگری تخته سنگی که شناسنامه معبد گارنی در تور ارمنستان به شمار می رود که روی ان کتیبه ای به زبان یونانی دست فرمان پادشاه وقت که درراستای بنای این اثر تاریخی حک گردیده است.
یکی از جنبه های معاشرت صحیح، آگاهی از آداب درست غذا خوردن است. در زیر به نکات مهمی درباره نحوه عمل در هنگام غذا خوردن، به ویژه در مجالس رسمی اشاره می شود.
سالاد
برای خوردن سالاد بهتر است از یک بشقاب دیگر و سرویس قاشق و چنگال استفاده شود. سالاد را به طور معمول با چنگال می خورند و برای خوردن آن از کارد استفاده نمی کنند.
چیپس
تنها چیپس را می توان سر میز غذا با دست برداشت و خورد. البته به آرامی، دانه به دانه و فقط با دو سر انگشت!
غذاهای خمیری
غذاهایی مثل ماکارونی که با خمیر درست می شوند، فقط با چنگال خورده می شوند. مگر اینکه خمیر برشته شده باشد که در این صورت بکارگیری کارد لازم است. مانند پیتزا.
دستمال سفره بر سر سفره
اگر به جای دستمال پارچه ای از دستمال کاغذی استفاده می کنید با آن فقط دست و دهانتان را پاک کنید نه بینی تان را.
جوجه کباب
جوجه کباب با استخوان را می توان با کمک دست و انگشتان خورد. باید با انگشت ها گوشه آن را گرفت و به آهستگی قسمت کوچکی از جوجه را گاز زد.
خلال کردن دندان
می توانید برای خلال کردن دندان های خود بعد از غذا به دستشویی بروید. اگر خیال می کنید با گرفتن دست جلوی دهان این عمل را در خفا انجام داده اید، اشتباه می کنید.
سوپ
فرانسوی ها سوپ را از نوک قاشق می خورند و انگلیسی ها از پهلوی قاشق! در هر حال نباید قاشق سوپ را در دهان برد، بلکه باید از لبه آن بدون هورت کشیدن سوپ را صرف کرد.
میزان غذا
بشقاب تان را پر از سالاد و پیش غذاهای دیگر نکنید و برای غذای اصلی هم جا بگذارید. زیرا به هر حال بیشتر از یک معده ندارید.
دست ها در سر میز
سر میز غذا، آرنج هایتان باید همیشه به پهلو چسبیده باشند. چه موقع صرف غذا و چه موقع نوشیدن، هرگز تا پایان غذا آرنج هایتان را روی میز نگذارید.
قاشق یا چنگال
فرانسوی ها می گویند: «پرخور قبرش را با چنگال می کند!» سر سفره هیچ چیز زننده تر از این نیست که خانم یا آقایی برای جا دادن قاشق پر در دهان، آن را تا آخرین حد باز کرده، سپس با گونه هایی برآمده شروع به جویدن کند. شاید بهتر باشد غذا را با سرویس قاشق و چنگال صرف کند تا لقمه ها کوچکتر باشند.
محیط آرام
پزشکان توصیه می کنند برای این که صورت تان جوش نزند، نفخ نکنید و راحت بخوابید، در محیط آرام غذا صرف کنید. برای رعایت این وضعیت، بهتر است هنگام خوردن غذا، درباره گرفتاری ها، گله گذاری ها و مسائل ناجور زندگی حرف نزنید.
خمیر نان
پس از صرف غذا با خمیر نان بازی نکنید. این مجسمه سازی را به عهده هنرمندان بگذارید.
نمکدان
سر سفره بهتر است از دیگران بخواهید که نمکدان، آب و .. را به شما بدهند تا مجبور نباشید دست و بازویتان را جلوی صورت و بینی اطرافیان تان دراز کنید.
اخم بر سر سفره
اخم بزرگترین دشمن و لبخند بهترین گنج است. اگر غذایی را که به شما تعارف می کنند دوست ندارید، با اخم و چهره ای گرفته نگویید: «دوست ندارم». بلکه بهتر است با یک جمله تشکرآمیز و با لبخند بگویید: «ترجیح می دهم آن را نخورم».
حرف های اشتها برانگیز
بر سر سفره ناامید و خسته کننده نباشید تا چند دقیقه مصاحبت شما اشتهای دیگران را کور نکند. حرفهای اشتها برانگیز زیادی وجود دارد که می توان بر سر سفره غذا گفت و شنید.
سفره سفید
اگر میهمان سفره شما را لک کرد یا غذا و نوشابه اش را روی آن ریخت، ماجرا را بی اهمیت جلوه دهید. این مساله واقعا بی اهمیت است، زیرا امروز مواد پاک کننده زیادی وجود دارد.
سفره کدبانو
برای یک کدبانو، سفره ای که آماده می کند، لذت زیادی دارد. ظرف نان، پارچ آب، نمکدان، قاشق و چنگال اضافه برای برداشتن خورش و خوراک و… جزو لوازم واجب سر سفره است.
مشاوره قبل از درمان
در طول جلسه مشاوره، جراح زیبایی وضعیت نواحی پوست بیمار را بررسی کرده و سابقه پزشکی وی را دریافت می کند.
با توجه به خطرات مربوط به استفاده و تزریق ژل ، لازم است شما درباره سوابق پزشکی خود قبل از درمان با فرد معالج صحبت کنید.
برای مثال در این زمینه می توان از مشکلات آلرژیک، شرایط پوست و عصب، یا داروهایی که می توانند ایمنی یا نتایج درمان را به خطر اندازند، نام برد.
به این ترتیب لازم است با جراح درباره مصرف داروهای ضد التهاب غیر استروئید (همچون آسپیرین، ایبو پروفن، ناپروکسین) یا رقیق کننده های خون صحبت شود،
زیرا این شرایط می تواند احتمال ایجاد کبودی در پوست را پس از درمان را افزایش دهد.
درمان با استفاده از تزریق ژل
قبل از شروع درمان، ناحیه مورد نظر تمیز شده و از مواد بی حسی موضعی برای بی حس کردن ناحیه تحت درمان قبل از انجام تزریق ها استفاده می شود.
به هر حال، بسیاری از ژل ها دارای لیدوکائین هستند که می تواند مقداری بی حسی خفیف در ناحیه تحت درمان ایجاد کرده و ناراحتی احتمالی بیمار را در طول درمان و پس از آن کاهش دهند.
در ادامه فرد معالج مقدار مناسب از تزریق ژل را به زیر پوست بیمار تزریق می نماید.
در این حالت با توجه به نوع ژل و نواحی تحت درمان، بیمار می بایست بتواند نتایج ایجاد شده در وضعیت خود را بلافاصله پس از تزریق ژل مشاهده نماید.
بعضی بیماران پس از درمان با کبودی و ورم مواجه شده، اما این علائم موقت هستند و پس از چند روز بر طرف می شوند.
بیمار می تواند بلافاصله پس از درمان به محل کار خود باز گردد، اما متخصص زیبایی معمولاً از بیمار می خواهد که قبل از انجام فعالیت های ورزشی یا سایر فعالیت های شدید یک روز به خود استراحت دهد.
اکثر افراد چنانچه وضعیت سلامت عمومیشان مناسب باشد و انتظارات واقع بینانهای از این روش تزریق چربی داشته باشند، میتوانند از عمل تزریق چربی بهره بگیرند.
با این حال به افرادی که پیش از این در فرایند التیام زخم با مشکل مواجه شدهاند یا با تشکیل جای زخم غیرطبیعی روبه رو شدهاند توصیه میشود که از انجام عمل تزریق چربی خودداری کنند.
فرایند انجام عمل تزریق چربی
انتظارات بیمار در جلسه نخست به وضوح تعیین میشود و متخصص سابقه پزشکی وی را به دقت بررسی میکند تا مطمئن شود که انجام لیپوساکشن و تزریق چربی مانعی ندارد و کاملاً ایمن است. ضمناً متخصص عکسهایی را نیز جهت مقایسه آتی حالت قبل و بعد از بیمار میگیرد.
جراح یا پزشک دستورات لازم در خصوص آمادگی پیش از عمل تزریق چربی را میدهد و برای مثال از وی میخواهد تا از چند هفته قبل از عمل از مصرف آسپرین یا هر داروی غیراستروئیدی ضدالتهاب دیگری خودداری کند، چون مصرف این نوع داروها خطر احتمالی خونریزی را افزایش میدهد. همچنین از بیمار خواسته میشود تا از استعمال دخانیات بپرهیزد، چرا که این مواد باعث میشود تا زخم دیرتر التیام یابد.
عمل
بیحسی موضعی است و تنها به ناحیه درمان محدود میشود.چربی معمولاً از شکم، باسن یا ران گرفته میشود. برشهای کوچکی به طول تقریبی ۵ میلیمتر اطراف ناحیه تحت درمان ایجاد میشود و لوله توخالی مکندهای (کانولا) وارد شکاف میشود و برای پراکنده کردن چربی اضافی حرکت داده میشود. سپس چربی جدا شده با بهرهگیری از تکنیک لیپوماتیک تخلیه میشود. اتصال لایه سطحی پوست به بافت و عضلههای زیرین قطع نمیشود و لایه چربی باریکی جهت جلوگیری از موجدار یا برجسته شدن پوست و حفظ ظاهر طبیعی آن پس از تخلیه چربی باقی گذاشته میشود.
چربی جمعآوری شده گاهی اوقات شسته و برای تزریق مجدد درون ناحیه جدیدی آماده میشود که در ابتدا بیحس میشود.
برای تزریق چربی در ناحیههای کوچک روی صورت از سوزنهای بسیار ظریفی برای توزیع دقیق و یکدست چربی در لایهای از پوست استفاده میشود که دقیقاً زیر لایه سطحی قرار دارد.
چنانچه تنها مقدار اندکی چربی جمعآوری و منتقل شود، کل عمل بیش از یک ساعت طول نخواهد کشید.
تکرار عمل
تکرار عمل تزریق چربی غالباً به دلیل بازجذب بخشی از چربی توسط بدن ضروت مییابد. بنابراین پزشک گاهی در عمل نخست اندکی چربی اضافی تزریق میکند تا اگر بخشی از آن مجدداً جذب شد، اختلالی در نتیجه کلی درمان ایجاد نشود. بااین همه تزریق مجدد چربی جهت به دست آوردن اثر درازمدت، با ماندگاری چندین ساله، برای بسیاری از بیماران لازم است.
مراقبت پس از تزریق چربی
پیروی دقیق از توصیهها و دستورات پزشک در خصوص مراقبت پس از لیپوساکشن یا تزریق چربی در موفقیتآمیز بودن عمل و کاهش احتمال بروز عوارض بسیار مهم است.
توصیههای پس از عمل تزریق چربی شامل موارد زیر میشود:
• بیمار باید پس از عمل هر چه سریعتر راه رفتن را شروع کند تا ورم کاهش یابد و از تشکیل لخته خون جلوگیری شود.
• قرار دادن کمپرس سرد بر روی ناحیه درمان شده جهت کاهش تورم
• کنترل کردن ورم با پوشیدن گنهای ارتجاعی مخصوص ناحیه اهدا کننده چربی
• اجتناب از انجام فعالیتهای سنگین تا چند هفته پس از عمل
• تماس سریع با پزشک در صورت مشاهده کردن هر گونه نشانه عفونت یا مواجهه با خونریزی شدید یا افزایش ناگهانی درد