خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

انواع ژل ها برای تزریق

ژل های پوست از انواع مختلف مواد طبیعی و مصنوعی یا مواد ترکیبی ساخته می شوند و برای سال های طولانی برای تزریق به پوست  بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.


برای مثال می توان از ژل اسید هیالورونیک نام برد.

 

این تزریق ژل ها می توانند وضعیت ظاهری و زیبایی پوست فرد را اصلاح کنند و به این ترتیب ظاهر فرد جوان تر می شود.

 

این مواد در نواحی خاص پوست که نیاز به حجیم و سفت شدن دارند، تزریق می گردد و به این ترتیب می توان چین و چروک های پوست را بر طرف کرده و اشکالات ایجاد شده در پوست به خاطر بالا رفتن سن را بهبود بخشید.

 

ژل های پوست دارای کاربردهای مختلف هستند و به همین خاطر مهم است اطلاعات لازم در این رابطه در اختیار شما قرار گیرد.

 

ژل های پوست دارای غلظت های مختلف هستند و معمولاً هر چه این غلظت بیشتر باشد، از ژل مورد نظر برای تزریق در لایه های عمیق تر پوست استفاده می شود.

از انواع مختلف ژل به منظور کمک به افزایش حجم و از بین بردن خطوط چین و چروک همچون خطوط نازولابیال (خطوط ایجاد شده از ناحیه بینی تا دهان)، پر کردن اثر باقیمانده از زخم ها و جراحت های ایجاد شده بر روی پوست، افزایش زیبایی و حجم گونه ها و چانه یا پروتز و تغییر شکل لب ها استفاده می شود.

 

ژل های پوست برای تزریق ژل در سطح وسیع به دو نوع اصلی طبقه بندی می شوند که عبارت از ژل های غیر دائمی (قابل جذب) یا ژل های دائمی (غیر قابل جذب) از نظر نحوه تاثیرگذاری بر وضعیت پوست می باشند.

 

انواع ویزای شینگن

 

انواع ویزای شینگن و تور اروپا هم مهم است.

 

 ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود :

 

ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد .

 

 می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.

 

ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

 

ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.

 

ویزای نوع D : ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید.

 دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.

درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید.

 باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید.

 البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن  در تور اروپا دریافت کنید.

 

 

در مورد ظروف آشپزخانه

 

ملامین، چینی، آرکوپال، پیرکس و بلور.

اینها اجزای لاینفک آشپزخانه های امروزی هستند.

البته هستند خانمهایی که هنوز هم اصالت و ظروف چینی را با چیز دیگری عوض نمیکنند یا آنهایی که دوست دارند با چند کاسه و بشقاب سفالی، رنگ و لعاب سنت را به زندگی مدرن امروزی تزریق کنند.

 

در عوض بعضی هم از خیر هرچه سنت و نوستالژی است به راحتی گذشتهاند و با سر به استقبال مدرنیته رفتهاند و حتی سر میز غذا هم راحتی را با چیزی عوض نمیکنند و به استقبال یکبار مصرفها میروند.

 

از هر دسته که هستید، فراموش نکنید جنس و کیفیت ظرفی که در آن غذا میخورید، اگر از طعم و کیفیت غذا مهمتر نباشد، بیاهمیتتر هم نیست، پس این نکات را در انتخاب ظرف غذایتان به خاطر داشته باشید.

 

قدیمیترین ظروف سفالی که باستان شناسان موفق به یافتن آنها شدهاند، مربوط به هزاره دهم پیش از میلاد در محدوده بین النهرین است.

قدیمیترین ظرف سفال ایرانی نیز مربوط به هزار سال پیش از میلاد است که در روستای گنجدره در حوالی کرمانشاه یافته شدهاست.

 

به هر حال ظروف سفالی را میتوان قدیمیترین ظروف غذاخوری نامید ولی این قدمت باعث فراموشی آنها نشده است و هنوز هم به  شکل سنتی سفال و سرامیک استفاده میشوند.

 

سفالی که لعاب میخورد و مجدداً پخته میشود به سرامیک تبدیل میشود و امروزه این ظروف سرامیکی هستند که بهعنوان ظروف غذاخوری استفاده میشوند و ظروف سفالی بیشتر جنبه تزئینی دارند، چون سفال اگر لعاب نداشته باشد چربی و رطوبت را پس میدهد. برای تهیه این ظروف معمولاً از خاک کائولن بهعنوان ماده اولیه به همراه مقداری کاه و شن بهعنوان چسب استفاده میشود.

 

این مواد با آب مخلوط میشوند و ترکیب حاصل به شکل ظرف مورد نظر درمیآید و سپس در کورهای با حرارت حدود درجه به مدت  ساعت عملیات پخت صورت میگیرد.

 سپس کوره خاموش میشود و ظروف شب تا صبح همانجا میماند و به آرامی خنک میشود.

 

بعد از این مرحله با کمک اکسیدهای رنگی فلزات آهن و آلومینیوم و مس و سرب، لعاب روی ظرف قرار میگیرد و مجدداً عملیات پخت تکرار میشود.

 ظرفی که به این ترتیب تهیه شده چون در درجه حرارت ??? درجه پخته شده، توان تحمل حرارت بالایی دارد بهطوری که بعضی از ظروف سرامیک را میتوان در ماکروفر یا روی شعله ملایم قرار داد.

 

اما کارشناسان هشدار میدهند در استفاده از ظروف سفالی و سرامیک باید از استفاده از ظروف آبیرنگ بهعنوان ظروف غذاخوری پرهیز کرد چون این ظروف دارای ترکیبات سربی هستند و احتمال بروز مسمومیت غذایی را افزایش میدهند.

 از محاسن این ظروف چینی میتوان به سبک بودن آنها نسبت به چینی ها و همچنین قیمت کمترشان نسبت به ظروف چینی و کریستال اشاره کرد.

شهرهای استارک و جرموک در ارمنستان

 

شهر جرموک

 

شهر زیبا و توریستی جرموک در شمال شرقی VAYOTS DZOR واقع شده است

طبیعت بینهایت زیبای ان در تور ارمنستان هوای تمیز وچشمه اب گاز دار جرموک هر ساله در تابستان باعث جذب توریست های فراوانی میشود.

اب اشامیدنی جرموک دارای خواص درمانی است که ابدرمانی ان از زمان قرون وسطی تاکنون ادامه دارد و متخصصان ابدرمانی در این شهر وبه خصوص در هتلها موجود می باشد و از دیرباز مورد توجه خاص وعام واقع شده است جالب ذکر است که این روش های درمانی بسیار موثر واقع می شود.

یکی دیگر ازویژگی های این شهر وجودچشمه های اب اشامیدنی دراقصی نقاط شهر است که دمای انها بین 30 تا70 درجه می باشد .

 

 

شهر اشتاراک

 

از زمانهای قدیم افسانه ای روایت شده که سه خواهر درشهر شتاراک زندگی می کردند و هر سه عاشق شاهزاده SARKIS می شوند.

 دو خواهر بزرگتر برای خوشبختی خواهر کوچکتر تصمیم به خودکشی می گیرند ویکی از انها بالباس قرمز و دیگری با لباس زرد خود را به ته دره اشتارک می اندازند خواهر سوم هم از ناراحت لباس سفید رنگی می پوشد وخود رابه ته دره می اندازد و از ان به بعد شاهزاده SARKIA .

 به یاد انها 3 کلیسا به اسم رنگهای لباسشان در دره میسازد و براساس این افسانه طی قرون مختلف در این دره سه کلیسا ساخته شده است.

بهترین کلیسای باقیمانده کلیسای قرمز است که درقرن هفتم میلادی ساخته شده است ساخت کلیسای سفید به قرن ششم وکلیسای زرد به قرن 13 و14 مربوط می شود.

یکی دیگر از مناطق دیدنی در تور ارمنستان  اشتاراک پلی است که از دره kasakh می گذرد.

 

نحوه سرو دسر

نحوه استفاده از کارد در سفره غذا

 

هرگز انگشت سبابه را روی تیغه کارد قرار ندهید و غذا را با کارد به دهان نبرید. نباید کارد را موقع صحبت کردن در دست گرفت و به حرکت درآورد.

 

خوردن دسر

 

برای صرف دسر بهتر است:

 

 ظروف کرایه و کارد را در دست راست و چنگال را در دست چپ بگیرید.

• برای دسر از قاشق غذاخوری استفاده نکنید، بلکه قاشق دسر متفاوت و قاشق کوچکتری است که همیشه در خدمات مجالس آن را در ظرف دسر یا کنار آن قرار می دهند.

 

موارد دیگر

 

چند نمونه از مواردی که باید روی میز غذا به آن توجه کنیم:

 

• نان را در کنار بشقاب غذاخوری یا در بشقاب کوچکی که برای این کار گذاشته شده قرار دهید و هر بار تکه خیلی کوچکی از آن را ببرید.

• اگر از کره برای مالیدن روی نان استفاده می کنید، با سر کارد تکه ای کوچک در بشقاب تان بگذارید و از آن استفاده کنید.

• اگر کارد یا چنگال از دست تان بر زمین افتاد، از میزبان تقاضای چنگال دیگری کنید. چون خم شدن شما در سر میز جلوه درستی ندارد.

• سر سفره با فرد کنار دستی تان مطالب کوتاه و مختصر را برای صحبت پیش بگیرید.

• بهتر است متکلم وحده نباشید به دیگران هم وقت صحبت بدهید.

• مطالب شاد و اشتهاآور را عنوان کنید.

• قبل و بعد از نوشیدن و استفاده از ظروف کرایه ،  با دستمال لب و دهان تان را پاک کنید.

• نوشیدنی تان را با یک جرعه سر نکشید.

• هسته کمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید.

• آرنج تان را قبل از پایان غذا روی میز نگذارید.

• سیگارتان را بعد از پایان غذای میهمانان یا در سالن پذیرایی روشن کنید.