خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

ارتباط ظروف مسی با سرطان خون!

 

معروف است که پزشکان اموپتی به کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند داشتن یک دست بند مسی را توصیه می‌کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون‌های مسی در خون ذکر می‌کنند که با تماس دست بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته می‌شود. از سوی دیگر محققین یکی از علت‌های بروز بیماری آلزیمر را رسوب یون‌های آلومینیوم در مغز عنوان می‌کنند.

 

در این پیام آمده است: تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از سرویس قابلمه های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت...

 

هیچ‌کس نمی‌دونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیره، فقط می‌دونستند برای پخت غذا خیلی خوبه.

 

 

داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به 6 میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.

 

کمبود یون مس باعث می‌شه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن‌دره کنید.

 

در ضمن هیچ کارتل داروئی نمی‌تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه.... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما می‌دهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.

 

(تعریف یون و مولکول را می‌گذاریم برای کلاس‌های طب سنتی) ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌شود و دیگه از اون دهن‌درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصاً برای خانم‌ها نزدیک به دوران عادت ماهیانه دارد.

 

ولی یک دفعه توی دهه 50 از این نون خشکی‌ها اومدند و داد میزند «قابلمه مسی.. کفگیر آهنی خریداریم» و با یک قیمت مناسب این قابلمه‌ها را خریدند و به جاش سرویس قابلمه آلمینیومی می‌دادند که بهش می‌گفتند روحی

 

هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟

 

بعدش هم که الان ظرف‌های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می‌پزه و به کف ظرف نمی‌چسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون‌های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می‌تونند در جا یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به بیماری‌های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5 سال به بیماری‌های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

 

من به همه رفقا پیشنهاد می‌کنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

 

حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب می‌اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره... این کار باعث آزاد شدن یون‌های آهن و سلامتی بدن می‌شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماری‌های خونی و سرطان خون می‌شوند.

محافظت و نگهداری از ظروف استیل

 

قبل از استفاده برای اولین بار

 

تمامی سطوح را با آب گرم شسته و تمییز نمایید ، جهت براق ماندن ظروف استیل توصیه می شود مقدار ۱ تا لیوان شیر را به ۲ تا ۳ لیوان آب مخلوط کرده داخل ظروف بریزید و بجوشانید و سپس دور بریزید.

 

توجه نمایید که سطوح بیرونی و براق ظروف و سرویس قابلمه را تنها با ابر و اسفنج بشویید و به هیچ عنوان از سیم ظرفشویی استفاده نکنید و بلافاصله پس از شستن با دستمال حوله ای آنها را خشک نمایید.

ظروف استیل را روی شعله بزرگ تر از کف ظرف قرار ندهید

 

ظروف استیل به هیچ وجه نمی بایست بر روی شعله بزرگ تر از کف ظرف قرار گیرد ، در واقع شعله نمی بایست به بدنه ظرف برسد ، این امر باعث تغییر رنگ بدنه ظرف می گردد.

هرگز ظروف خود را بیش اندازه گرم نکنید

 

هیچگاه ظروف را در هنگامی که خالی هستند و یا مقدار کمی روغن در آنها می باشد، گرم نکنید. گرمادهی در این حالت باعث تغییر رنگ و زرد شدن قسمت زیرین ظروف می گردد.

ایمنی و محافظت شخصی

 

جهت پیشگیری از احتمال سوختگی ناشی از روغن داغ ، در تمام زمان پخت و پز درب ظروف را برنداشته و بیشتر از نصف ظرفیت ظروف داخل آنها روغن نریزید.هیچگاه با گرمادهی بیش از حد ، دمای روغن داخل ظروف را به بالاتر از ۲۰۰ درجه سانتیگراد نرسانید.

 

استفاده از نمک در هنگام آشپزی

 

هیچگاه نمک را مستقیما و درابتدای پخت و پز به آب سرد اضافه نکنید ، بجای آن می توانید تا زمان گرم شدن و یا جوشیدن آب صبر نموده و سپس نمک را اضافه نمایید و بلافاصله هم بزنید. افزودن نمک به آب سرد می تواند باعث تراکم وغلظت بسیار بالای نمک در کف ظرف گردد. که این امر باعث تشکیل رسوب و خوردگی در کف ظرف می شود.اینگونه رسوب و خوردگی تاثیری در عملکرد ظرف ندارد ، اما تمییز کردن ظرف را دشوار می کند.

 

ظروف استیل را با آب گرم شست و شو کنید

 

بهترین راه شستن قابلمه ها و ماهیتابه های استیل آن است که از آب گرم برای شست و شوی آن ها استفاده کنید. پیش از شست و شو برای مدت کوتاهی ظرف تان را درون آب گرم خیس کنید.جهت شست و شو به هیچ وجه از مواد سفید کننده و سیم ظرفشویی استفاده نکنید.

 

توجه: بلافاصله پس از استفاده ظروف داغ را با آب سرد پر نکنید.

 

درب های پیرکس : هیچگاه درب های پیرکس را به صورت مستقیم و با آب سرد ، خنک ننمایید.

 

از سیم ظرفشویی جهت شست و شو استفاده ننمایید

 

بهترین روش برای شست و شوی سرویس قابلمه و قابلمه های از جنس استیل آن است که آن ها را با مواد شوینده ملایم و برس های بسیار نرمی که ویژه سطوح استیل طراحی شده اند شست و شو دهید.

ظروف استیل را با حوله نخی خشک نمایید

 

برخی از خانم ها از باقی ماندن لک آب به دلیل وجود املاح معدنی در برخی نقاط شکایت دارند. تنها راه پیشگیری از بروز این مشکل آن است که ظروف را بلافاصله پس از شستن با حوله نخی خشک کنید.

ظروف تولید شده از استینلس استیل

 

این ظروف از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده اند و بسیار با دوام و در مقابل فرسودگی مقاوم اند.

 این سرویس قابلمه و ظروف حاوی کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم هستند که به ظرف حالت سختی می دهند و آن را در مقابل آسیب ناشی از حرارت بالا، خراشیده شدن و ساییده شدن مقاوم می سازند.

برای انتقال بهتر گرما به ته بیشتر این ظروف لایه آلومینیومی یا مسی می دهند.

 این ظروف از جمله بهترین ظروف پخت محسوب می‌شوند و طول عمر بالایی دارند و می‌توان به سلامت غذایی که داخل آنها پخته می‌شود، اطمینان داشت.

کف کپسولی چیست؟

 

کف کپسولی (یا به اصطلاح کف چدنی ) یک لایه آلومینیم (رسانای قوی حرارتی ) در بین دولایه استینلس استیل می باشد که در ظروف استیل جدید به انتقال حرارتی بهتر کمک می کند.

 

تمامی محصولات دارای کف سه لایه ( یا به اصطلاح کف کپسولی ) می باشند.

 

این کف کپسولی سبب می شود تا حد بسیار زیادی شعله به صورت یکنواخت به تمام نقاط ظرف و سرویس قابلمه  رسیده و از ته گرفتن و سوختن غذا جلوگیری می کند .

ضرورت استفاده از استند در بازار

 

بیگمان تا به حال به خرید رفته اید و بسیار پیش آمده است که در همان فروشگاه کالای خود را از میان محصولات مشابه انتخاب کردید. پژوهشهای انجام شده در این زمینه نشان می دهد که 66 در صد از تصمیمات خرید کالا در همان فروشگاه و استند فروشگاهی  صورت میگیرد.

 

امروزه تولیدکنندگان بزرگ ، برای فروش بهتر محصولات از روش های نوینی استفاده میکنند . که از میان آنها میتوان به استند های نمایشگاهی و تبلیغاتی اشاره نمود.

 

استندها در طرح ها و رنگهای متنوع بر اساس محصول مورد نظر با بالاترین کیفیت طراحی و تولید میشوند.

 

استند فروشگاهی در کنار پوستر آویز و هدایا از دسته محصولات تبلیغات فروشگاهی است که گذشته از اثر تبلیغاتی برای برخی از محصولات ضروری هست

 

 و نمی توان از آن چشم پوشی کرد. از نظر محل استفاده از استند میتوان تقسیم بندی زیر را در نظر گرفت

 

• استند ایستاده

• استند رومیزی یا پیشخوان

• استند دیواری و استند فروشگاهی

 

قیمت استندهای تولیدی متناسب با نیاز مشتری و از نظر اقتصادی بسیار بهینه میباشد .

درباره استینلس استیل

 

رایج ترین نوع فولاد ضدزنگ استیل‌های سری ۳۰۰ هستند که خود به انواع مختلفی مثل ۳۰۳، ۳۰۴، ۳۰۵، ۳۱۶، ۳۲۱ و ۳۴۷ تقسیم می‌شوند و در بین آن‌ها استیل ۳۰۴ با اختلاف قابل توجهی از بقیه پرکاربردتر و رایج‌تر در سرویس قابلمه  است.

 

استیل ۳۱۶ که به «استیل ضدزنگ گرید دریایی» هم معروف است ، شامل ۱۶ درصد کروم، ۱۰ درصد نیکل و ۲ درصد مولیبدن است و به همین دلیل به استیل ۱۰-۱۸ هم معروف است.

 

 تغییر در نسبت کروم و نیکل و افزودن مولیبدن باعث شده تا این استیل مقاومت بیشتری در مقابل فرسایش، به‌ویژه فرسایش ناشی از کلر داشته باشد و به همین دلیل برای وسایلی که باید در تماس زیاد با عوامل فرساینده مانند مواد شیمیایی، حلال‌ها، و آب شور باشند، مناسب است.

 این نوع از استیل معمولا در ساخت کاردها و ابزارهای برنده و لوازم مرغوب آشپزخانه استفاده می‌شود و برای تاسیات دریایی نیز مناسب است.

 

 تمامی محصولات ارایه شده توسط هاس جِوهِر از این استیل تهیه شده است .

 

انتخاب ظرف مناسب برای پخت غذا نقش مهمی در میزان سلامت مواد غذایی دارد چراکه وقتی مواد یک غذا کنار هم به نقطه جوش می رسند

 می توانند مواد ظروف را به خود جذب کرده اگر از استاندارد کافی برخوردار نباشد برای سلامتی انسان مضراتی را به دنبال خواهد داشت.

 

بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) بهترین تجهیزات برای پخت وپز و سرویس قابلمه ظروف استیل است و این جنس براساس استانداردهای جهانی در اولویت اول قرار دارد.