تاریخچه ی زرساب
در سال ۱۳۶۱ شرکتی تحت عنوان زرساب با ارائه ی ظروف آشپزخانه پا به عرصه ی ظهور گذاشت که امروزه جزء بهترین های این زمینه در ایران مشغول به فعالیت است و همکاری گسترده ای هم با فروشگاه های زنجیره ای دارد.
موارد به کاربرده شده در محصولات زرساب
این شرکت در زمینه ی ظروف پخت و پز، سرویس قابلمه و تولید تکِ قابلمه، از آلومینیوم آلیاژی و آلومینیوم خالص بهره می بَرد و مطابق با استانداردها، پوشش های تفلون، سرامیک و گرانیت را با کیفیتی بسیار خوب و مطلوب روی بدنه های آلومینیومی پیاده می کند.
دستگیره ی باکالیتی و سیلیکونی که زرساب روی محصولات خود سوار می کند، حمل قابلمه از روی حرارت را راحت می سازد. جنس این دسته ها از مزایای تولیدات این شرکت به شمار می آید. اما با وجود این مزیت، شل شدن های مداوم پیچ دستگیره را نمی توان نادیده گرفت.
این شرکت با استفاده از پوشش PTFE شرکت ایلاگ سوئیس که به لحاظ کیفیت جزء بهترین هاست، سرویس های تفلون را تولید می کند. موضوع کیفیت در مورد پوشش های سرامیک و گرانیت هم صادق است. اما کاهش تدریجی نچسبی سرامیک در مورد این برند هم موضوعی انکار ناپذیر است. ناگفته نماند که به دلیل استفاده از سرامیکِ رنگ ِروشن، بستری برای لک گرفتن توسط مواد غذاییِ رنگی مانند زرشک و زردچوبه فراهم می شود که رنگ کرمِ روشن هم رنگ انتخابی زرساب است. نکته ی جالب توجه در مورد زرساب و تولیدات سرامیکی آن این است که مانند تابان جزو معدود برندهایی است که این پوشش را نه فقط روی بدنه ی آلومینیوم آلیاژی یا دایکاستی که روی آلومینیوم خالص هم پیاده سازی می کند. آلومینیوم خالص همان قابلمه ها با قطر کمتر و نازک است که معمولا با پوشش تفلون در بازار وجود دارد.
در مورد رنگ هایی که این شرکت روی بدنه ی قابلمه ها استفاده می کند باید گفت که از نوع رنگ های پودری است که متاسفانه اثر سر رفتگی غذا روی آن می ماند. زرساب می تواند این ضعف را با جایگزین کردن رنگ های سیلیکونی برطرف کند که تا به امروز این اتفاق نیفتاده و احتمالا گران بودن این رنگ ها دلیل این موضوع می باشد. با تمام این صحبت ها، چیزی که اغلب چندان به چشم خریدار زرساب نمی آید، ظاهر تولیدات این شرکت است. این به معنای ظاهر نامناسب و زشت نیست، اما در کنار تولیدات خارجی که زرساب با آن ها به رقابت پرداخته مشتری انتظار ظاهری زیباتر و شکیل تر را دارد که تا به امروز توسط این شرکت محقق نشده.
گارانتی و تبلیغات زرساب
گارانتی زرساب برای سرویس قابلمه بسیار مطمئن بوده و خدمات پس از فروش بسیار خوبی را ارائه می هد که این موضوع اعتماد بسیاری از مشتریانش را جلب کرده. زرساب برندی است که حضور فعال و گسترده ای در نمایشگاه ها دارد و هزینه های زیادی صرف تبلیغ برند و محصولات متنوع خود می کند که شاید همین موضوع عامل گران بودن محصولات این شرکت باشد.
قابمه دات کام
شاید برایتان پیش آمده باشد که در حین غذا خوردن به ظرف غذا نگاه کنید و بگویید که غذای من کجا رفته است؟!
بعضی ها آنقدر سریع غذا می خورند که حتی متوجه نمی شوند غذا چه طعم و مزه ای داشته یا چه زمانی سیر شده اند ، بر اساس تحقیقات انجام شده زمانی که به آرامی غذا میل کنید ممکن است کالری کمتر از یک وعده غذایی خود دریافت کنید.
چیزی که این تحقیق را منحصر به فرد می کند این است که افراد به دو گروه تقسیم شده اند : افرادی با وزن مناسب و نرمال و افراد دارای اضافه وزن و چاق ، سپس کالری دریافتی آن ها را با سرعت غذا خوردن و لاغری شکم مقایسه کردند.
حدس بزنید به چه نتیجه ایی دست یافتند؟ هر دو گروه زمانی که به آرامی غذا خوردند کالری کمتری دریافت کردند اما برای افراد دارای وزن نرمال این تفاوت در میزان کالری بیشتر بود ، مطالعات دیگر نشان داد که افراد با وزن نرمال هر لقمه را به تعداد دفعات بیشتری نسبت به افراد دارای اضافه وزن می جوند.
ممکن است تعجب کنید و برایتان جای سؤال باشد که چگونه آهسته غذا خوردن ممکن است از پرخوری شما جلوگیری کند؟
سریع غذا خوردن فرآیند سیگنال های طبیعی بدن که شامل هورمون ها و ارتباط بین شکم و مغز است را مختل می کند ، گرلین یا هورمون گرسنگی در معده شما تولید شده و بر مرکز لذت مغز شما اثر می گذارد و باعث می شود شما برای چشیدن طعم های خوشمزه بیشتر غذا بخورید!
اما در بدن ما هورمون دیگری به نام لپتین نیز ترشح میشود که گرسنگی را سرکوب کرده و مانع از پرخوری میشود ، حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد تا مغز شما به بدن اعلام سیری کند ، اگر شما سریع غذا بخورید این پیام زمانی به بدن شما خواهد رسید که شما به ظرف خالی غذا نگاه می کنید!
هضم غذا در دهان ما آغاز میشود و ما با جویدن مواد غذایی را تکه تکه میکنیم تا رودههای ما راحتتر مواد مغذی را جذب کنند ، جویدن سریع بدن شما را از جذب مواد مغذی محروم میسازد.
شاید به این فکر می کنید که هر لقمه را باید چند بار بجوید؟ اکثر مطالعات نشان میدهند تعداد ۳۰ تا ۴۰ بار جویدن هر لقمه برای جذب مواد مغذی ضروری است !
با کاهش سرعت صرف غذا و افزایش تعداد دفعات جویدن شما هوشیاری بیشتری نسبت به طعم غذا و مقدار غذای مورد نیاز خود خواهید داشت ، در این صورت غذا خوردن تجربهای لذتبخش خواهد بود نه فقط پر کردن غذا در معده.
آهسته غذا خوردن علاوه بر کمک به کنترل وزن و بهبود گوارش شما دارای مزایایی چون بهبود طعم غذا ، انتخاب غذای بهتر ، احساس سیری و ... است.
بهبود طعم غذا : آهسته غذا خوردن باعث میشود شما بیشتر طعم، بافت و بوی مواد غذایی را احساس کنید ، جالب است بدانید هرچه به آخر غذای خود نزدیک شوید طعم آن را بیشتر احساس خواهید کرد.
انتخاب غذای بهتر : هنگامی که شما طعم غذای خود را به خوبی میچشید دوست دارید هر لقمه طعمی جالب داشته باشد ، این طعمها را در غذاهای طبیعی خواهید یافت و غذاهای فرآوری شده چنین طعمی نخواهند داشت ، ما غذاهای فرآوری شده را سریعتر میجویم زیرا این غذاها بعد از چند لقمه طعم خود را از دست میدهند و از این رو باعث میشوند شما بیشتر غذا بخورید.
احساس سیری : هنگامی که شما به مغزتان زمان میدهید تا بتواند به بدن اعلام سیری کند قبل از زیادهروی از غذا خوردن برای لاغری شکم دست میکشید و دیگر هرگز بعد از صرف غذا در معده خود احساس ناراحتی و سنگینی نخواهید کرد و این امر باعث میشود شادتر و سالمتر زندگی کنید.
کاهش سرعت میل کردن غذا نیاز به زمان و تمرین دارد. اینجا راه های وجود دارد که به شما کمک می کند تا آهسته تر عمل کنید.
لقمه غذای را کاملا" میل کنید : قبل از این که لقمه قبلی خود را به خوبی نجویده و فرو ندادهاید قاشق تان را پر نکنید.
قاشق را پایین بگذارید : وقتی توانستید به مرحله بالا عمل کنید، گام دیگری را اضافه کنید و میان دو لقمه قاشق را کنار ظرف غذا بگذارید.
از غذاهای با فیبرهای بالا استفاده کنید : غذاهای دارای فیبر بالا نه تنها شما را بیشتر سیر میکنند بلکه باید زمان بیشتری را صرف جویدن آنها کنید.
لقمه های کوچک تری انتخاب کنید : لقمههای کوچکتر زمان بیشتری برای تعامل میان مغز و معده شما فراهم میکنند ، انتخاب لقمه های کوچک تر به معنی داشتن زمان بیشتر جهت اعلام سیری توسط مغز به معده است ، هرگز قبل از این که احساس سیری کنید دست از غذا خوردن نکشید اما در عوض آهستهتر غذا بخورید.
غذای خود را قسمت بندی کنید : در بسیاری از کشورهای اروپایی وعدههای غذایی در قسمتهای مختلفی مانند پیش غذا ، غذای اصلی و دسر سرو میشود ، وقتی بدانید این تمام غذای شما نیست و همچنان قسمتی از غذا باقی مانده است کمتر غذا میخورید.
ظروف آشپزخانه به مرور زمان براق بودن و کیفیت اولیه خود را از دست می دهند و داد می زنند که کهنه شده اند. اما در چنین مواقعی لازم نیست به سراغ خریداری نمونه های جدید بروید. با کمی تلاش و آگاهی می توانید همان ظروف قدیمی و سرویس قابلمه رو نونوار کرده و ظاهری بهتر به آنها ببخشید.
در همین راستا در این مطلب روش نونوار کردن تابه های چدنی را برایتان آموزش داده ایم که باعث می شود تا همانند روزهای اول براق و کاملا تمیز، عاری از هرگونه لکه سیاهی دیده شود.
مقدمه کار
پیش از هر اقدامی باید ظرف را به طور کامل و بسیار تمیز شسته و آبکشی کنید. برای اطمینان از پاکیزگی تابه بهتر است، نمک دانه درشت و کمی آب داغ کف آن ریخته و با اسکاچ بکشید تا هرگونه جرمی از میان برود. سپس با سیم ظرفشوئی کف آن را بسابید و در آخر نیز با آب ولرم و مایع ظرفشوئی شسته و آبکشی کنید.
مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
تابه را با یک دستمال تمیز یا حوله خشک کنید.
کمی روغن گیاهی روی دستمال کاغذی بریزید.
روغن را روی تمام سطح داخلی و بیرونی ظرف بمالید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
تابه را برعکس درون سینی فر بگذارید تا روغن اضافه آن بیرون بیاید.
سپس آن را به مدت یک ساعت در طبقه بالای فر بگذارید.
تابه را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
ظرف را در یک فضای خشک نگهداری کنید.
تمیز کردن تابه
برای این که تلاش شما برای نونوار کردن ظرف دوام داشته باشد، با احتیاط و توجه بیشتری از ظرف خود استفاده کنید. همیشه آن را وقتی هنوز داغ است بشوئید. توجه داشته باشید که همیشه از صابون ظرفشوئی برای این امر کمک بگیرید. این صابون ها موجب از بین رفتن هرگونه چربی از سطح ظرف می شوند.
اگر غذا در ظرف و سرویس قابلمه ته گرفته و چسبیده بود، کمی نمک ریخته و با آب داغ و اسکاچ آن را از بین ببرید.
پس از شستن ظرف، آن را با دستمال تمیز خشک کنید و یک لایه روغن گیاهی نازک روی سطح آن بمالید. اگر نگران هستید که به موجب روغنی بودن ظرف، گرد و غبار به آن بچسبند، می توانید روی آن کیسه کشیده یا دستمال کاغذی قرار دهید.
تا به حال ونیز بدون آب را تصور کرده اید
ونیز شهری روی آب حالا شهری بدون آب !!!!
ونیزی که همه خبر از غرق شدنش میدهند و در سالهای بعد شاهد آب بدون ونیز خواهیم بود !!!!
در سال های اخیر در تور ایتالیا میزان جزر و مد آب های ونیز تغییرات زیادی داشته است و امسال به شدت سطح آب ونیز پایین آمده سات میتوان گفت 70 سانتیمتر از میانگین نیز پایین تر رفته است و تبدیل شده به
ونیز بدون آب.
ونیز بدون آب حسابی گردشگرانی که با تور ایتالیا به نیت قایق سواری با گوندولا به ونیز رفته بودند را غافل گیر و ناراحت کرده است.
پایین رفتن سطح آب چهره ونیز را حسابی زشت کرده است شهرداری از دهه 90 تا به حال لایروبی نکرده است و گل و لای و لجن های موجود در آب ها را از بین نبرده بود
ونیز فاقد سیستم فاضلاب شهری است و همین امبر سبب شده که فاضلاب هایی که در این سالها به داخل آب ریخته میشد نمایان شود و بوی زننده ای ایجاد کند.
پایه های سست و خراب شده ساختمان های قدیمی نمایان شده اند و چهره زیبای ونیز در تور ایتالیا را خدشه دار کرده اند.
ما امیدواریم که ونیز زودتر به روزهای اوج زیبایی خود بازگردد
از هر آژانسی که اقدام به ثبت نام در تور استانبول کنید .بدون شک دیدار از خیابان استقلال استانبول یکی از بخش های حذف نشدنی در برنامه تور است.
دیدنی های این خیابان دوست داشتنی :
خیابان استقلال را مساجد، کلیساها وموزه ها و مجسمه ها و مراکز و خرید و کنیسه هایش خیابان استقلال کرده است.
مساجد –کلیساها –کنیسه ها :
وجود مراکز دینی مختلف در یک خیابان خود از جاذبه هایی است که در کمتر جایی میتوانید به چشم ببینید علاوه بر این کلیسای St.Anthony یکی از زیباترین کلیساهای دنیاست که هر ساله افراد زیادی را به تور استانبول میکشاند.
مراکز خرید :
در خیابان استقلال میتوانید هر آنچه که نیاز دارید تهیه کنید.از کیف و کفش و لباس گرفته تا لوازم موسیقی.
موزه ی Whirling Dervish
در این موزه میتوانید آثار تاریخی از دوره عثمانی و یا دوره های قبل را به چشمان خود ببینید.
مجسمه استقلال
مجسمه استقلال یکی دیگر از جاذبه های تور استانبول است .هر کسی که حداقل یکبار به استانبول رفته باشد قطعا یک عکس یادگاری با این مجسمه را در آلبوم خود دارد.