خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

راهنمای خرید قابلمه برای جهیزیه عروس

 

عروس هایی که می خواهند قابلمه ای زیبا داشته باشند که غذا را سالم و با کیفیت طبخ کند، بخوانند.

 

اگر برای خرید جهیزیه و البته قابلمه های جهیزیه، ماه ها وقت بگذارید و با سردرگمی ده ها نوع قابلمه موجود در بازار را بررسی کنید به شما خرده ای نمی گیریم. بعضی ها به شما استفاده از قابلمه های سنتی مسی را توصیه می کنند و برخی دیگر استفاده از قابلمه های سرامیکی را به شما پیشنهاد می دهند. برای انتخاب بهترین گزینه که نیاز شما را تامین کند، این مطلب را از دست ندهید.

 

قابلمه های تفلون

 

قابلمه های تفلون در مقایسه با قابلمه های استیل، آلومینیومی و ... انتخاب های مطمئنی محسوب نمی شوند چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می شود که از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا می شود و احتمال ابتلا به سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد.

 

قابلمه های چدن

 

این قابلمه ها عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت و پز محسوب می شوند. این قابلمه ها به طور یکسان حرارت را پخش می کنند و به دلیل مقاومت شان در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هستند.

 

قابمله های استیل

 

این قابلمه ها از همه قابلمه های دیگر بهداشتی ترند چرا که زنگ نمی زنند و هیچ گونه واکنشی نسبت به مواد غذایی نشان نمی دهند اما یک مشکل اساسی دارند، اینکه حرارت را مستقیم انتقال می دهند، یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می گیرد، غذا سریع در آن می سوزد. قابلمه های استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسبند.

 

 

قابلمه های سرامیکی

 

این قابلمه های جدیدترین، پیشرفته ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند که تا زمانی که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشند، می توان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آنها استفاده کرد.

 

قابلمه های آلومینیومی

 

این قابلمه ها برای سلامت انسان ضرر دارند.

 نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی  و سرویس قابلمه یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظرف و ورود آن به غذا می شود.

یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از مهمترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم است.

 

قابلمه های مسی

 

این  سرویس قابلمه  ها حرارت را به خوبی و به طور یکسان پخش می کنند و معمولا از آنها برای تهیه مربا استفاده می شود.

 

قابلمه های لعابی

 

این قابلمه ها بیشتر برای طبخ غذاهای آبدار به کار می روند و نمی توان داخل آنها برنج پخت. این قابلمه ها می توانند برای نگهداری انواع مواد غذایی ( البته به جز مواد اسیدی) در یخچال مناسب باشند.

 

روش زندگی روزانه در استانبول چگونه است ؟

 

اگر تور استانبول  را انتخاب  کنید با فرهنگ مردم استانبول از نزدیک آشنا خواهید شد . فعالیت فرهنگی، جهانگردی و تجارت و بازرگانی به اهمیت زندگی در شهر ادامه خواهند داد.

در حالیکه، رشد جمعیت، ترافیک، جلوگیری از تخریب خانه سازی، تجدید و نوسازی تاریخی ساختمان‌ها و عمارات و طراحی کردن یک جاده حمل و نقلی سوم به بوسفروس به طور همتد، بوجود خواهد آمد.

زندگی روزانه در تور استانبول رنگارنگ و در حال جنبش و ادامه‌است همراه با دقت بسیار در نگهداری روم، روم شرقی و عمارت‌های ترکی.

 استانبول اغلب اوقات مرکز و پایتخت ترکیه در مواقع تجارت، پذیرایی، سرگرمی، فرهنگی، آموزشی، خرید، جهانگردی و هنری به شمار می‌آید.

بیش از نیمی از جمعیت در قسمت اروپایی زندگی و کار می‌کنند.

گروه بزرگی از مردم در مناطق مسکونی، قسمت آناتولیایی زندگی می‌کنند و از پل‌ها و گذرگاه‌ها برای رفتن به کار در شهر استفاده می‌کنند .

 

تاثیر جمهوری ترکیه بر استانبول چه بود ؟

 

زمانیکه جمهوری ترکیه در سال ۱۹۲۳ تشکیل شد پایتخت آن از استانبول به آنکارا تغییر پیدا کرد

اما تور استانبول محوریت خود بعنوان مرکز تجاری، صنعتی ترکیه را حفظ نمود و هم اکنون نیز بزرگترین شهر ترکیه می‌باشد .

 در دورهٔ جمهوریت و از روز ۲۸ مارس سال ۱۹۳۰ ادارهٔ پست ترکیه از تمامی کشورهای جهان خواست تا در مکاتبات خود از نام استانبول برای این شهر استفاده کنند .

 

تعیین تایمر در دستگاه سانترال

 

 

در دستگاه سانترال این امکان وجود دارد که مدت زمان تماس هریک از داخلی ها دارای زمان مشخصی باشد.

این ویژگی سیستم سانترال باعث می شود که داخلی های مورد نظر نتوانند بیش از زمان تعیین شده ،زمان مکالمه داشته باشند.

برای فعال کردن این ویژگی نصب سانترال ، باید وارد سیستم برنامه ریزی سانترال شده و زمان مورد نظر را تعیین کرد.این زمان توسط تایمر دستگاه سانترال کنترل می شود.

 

 

 

call waiting  در دستگاه سانترال پاناسونیک

 

در دستگاه سانترال پاناسونیک قابلیتی به نام call waiting وجود دارد.

این ویژگی در سانترال به این دلیل فعال شده است که اگر در حین مکالمه یکی از داخلی های سانترال ،تماس دیگری با آن داخلی برقرار شد ،فرد پشت خط بوق آزاد را شنیده و کاربر داخلی سانترال نیز با شنیدن صدای بوق از وجود تماس در پشت خط سانترال آگاه شود.

این ویژگی به صورت پیش فرض برای داخلی های سانترال فعال  نیست.

 

 

صندوق صوتی پاناسونیک

 

صندوق صوتی پاناسونیک به عنوان یک دستگاه مکمل در کنار سانترال پاناسونیک عمل می کند.

این سیستم قابلیت ضبط پیغام تماس گیرندگان به صورت عمومی و خصوصی برای هریک از داخلی های سیستم سانترال را دارد.

به علاوه این که صندوق صوتی سانترال امکان ایجاد صف انتظار تماس برای مجموعه را فراهم می کند.

پیام های می توانند حداکثر 1000 ساعت در صندوق صوتی سانترال ضبط شوند. همچنین امکان ایجاد 1024 صندوق صوتی برای داخلی های سانترال وجود دارد.

 

 

سانترال پاناسونیک تحت شبکه ،مناسب برای ارتباط چند شعبه

 

شرکت پاناسونیک پس از تولید سانترال کم ظرفیت و سانترال پرظرفیت سری TDA ،باتوجه به نیاز بازار سانترال ،اقدام به تولید دستگاه سانترال دیگری با قابلیت تحت شبکه بودن کرد.

دستگاه سانترال پرظرفیت TDE ، محصول جدید شرکت پاناسونیک برای به روز کردن سیستم سانترال روانه بازار شد.

سانترال TDE به صورت تحت شبکه کار می کند.

تمام دستگاه های موجود در سیستم نصب سانترال بدون شماره گیری شهری و یا بین شهری ،تنها با شماره گیری داخلی دستگاه موجود درشبکه سانترال قادر به برقرای ارتباط با یکدیگر هستند.

سانترال TDE مناسب برای مجموعه هایی می باشد که چند شعبه دارند و کاربران هر شعبه می توانند با شعبه های دیگر از طریق دستگاه سانترال و با کمترین هزینه در ارتباط باشند.

ارتباط بین دو دستگاه سانترال از طریق کارت VOIP انجام می شود.

 

تزریق چربی به چه صورت انجام میشود ؟

 

 

 ابتدا محل برداشت چربی ضدعفونی میشود و تحت شرایط استریل ، بی حسی موضعی انجام می شود و با استفاده از سرنگهای مخصوص که به سر آن ها کانولاهای مناسب وصل شده و از طریق سوراخ کوچکی چربی های زیر پوست با فشار کم کشیده شده و چندین بار با سرم شستشو داده میشود تا خون وسایر مواد از آن جدا شود .

 بعضی از پزشکان از سانتریفیوژجهت جداسازی کامل سرمها از بافت چربی استفاده می کنند. چربی آماده شده به داخل سرنگهای یک سی سی کشیده می شود وآماده تزریق میشود .

 

محلی را که قرار است در آن تزریق چربی انجام شود ضدعفونی و بی حسی موضعی انجام می شود.

 سپس به سرسرنگ یک سی سی کانول های مخصوص وصل شده و تزریق چربی به محل مورد نظرانجام می شود.

 

این عمل بصورت سرپایی درمطب انجام میشود .

اکثرا با بیحسی موضعی وگاهی با بیهوشی خفیف انجام میپذیرد. طول مدت عمل یک تا سه ساعت بوده که به وسعت محل عمل و مقدار تزریق بستگی دارد .

 

توصیه های پس از عمل

 

 تورم و درد در محل تزریق چربی و محلی که چربی از آن گرفته شده عادی می باشد کبودی معمولا در زیر چشم ها می باشد و بتدریج در طی چند روز تا 2هفته برطرف می شود .

جهت جلوگیری از جا به جایی چربی تزریق شده بهتر است تا چندین روز به محل دست نزنیم . اگر تزریق به ناحیه صورت انجام شده باید تا چند روز موقع استراحت سر خود را کمی بالاتر از بدن قرار دهیم تا محل ورم نکند.

و همچنین موقع کار سر خود را خم نکنیم. معمولا باید یک هفته ورزش سنگین را متوقف کرد . جهت جلوگیری از عفونت چند روز آنتی بیوتیک مصرف میشود .

 جهت کنترل درد مسکن، استامینوفن کافی است .

 

تاریخچه قاشق و چنگال

 

 

کارد و قاشق از قدیمی ترین اختراعات بشر هستند.

 

می توان گفت، یکی از اولین اختراعات بشر چاقوی سنگی است. انسان های اولیه از سنگ ابزارهایی برای شکار و قطعه قطعه کردن حیوانات ساختند و همه جا این ابزار را همراه خود داشتند.

 تاریخچه استفاده از قاشق هم به دوران باستان می رسد.

 

طراحی و استفاده از چنگال و سرویس قاشق و چنگال  خیلی دیرتر به ذهن بشر رسید؛ اما رفته رفته وارد میز غذای مردم شد.

 

طبق اطلاعات به دست آمده تا سال ۱۷۰۰ بیشتر مردم در هنگام صرف غذا فقط از چاقو و قاشق استفاده می کردند و ضمنا این را هم بدانیم که هیچ فرد آمریکایی در زمان انقلاب آمریکا هنوز چنگال برای غذا خوردن نداشت.

 سرانجام پس از قرن ها اروپاییان به قاشق و چنگال که واعظان آن را وسیله ای شریرانه و هدیه شیطان می دانستند، عادت کردند و قاشق و چنگال به طور رسمی بر سر سفره های ثروتمندان و اعیان اروپا جا باز کرد.

 با این حال مشهور است که برخی از پادشاهان از جمله الیزابت اول در انگلستان و لویی چهاردهم در فرانسه همچنان با دست غذا می خوردند.

 

گفته می شود هانری هشتم پادشاه انگلستان ، اولین کسی بود که این رسم ایتالیایی ها را تقلید کرد. وی صاحب سه عدد چنگال بود که از میان آنها یکی را انتخاب می کرد.

 

ورود قاشق و چنگال، این دو ابزار فرنگی به تهران اما به ۱۳۰ سال گذشته باز می گردد.

 

شنیده می شود مسافرت های پی در پی ناصرالدین شاه به فرنگستان باعث شده بود تا او برای مردم وطنش سوغات های ویژه ای از کالسکه و ماشین دودی گرفته تا ساختن بناهای مرتفع و آمفی تئاتر به سبک و اسلوب مغرب زمین را به ارمغان آورد و این بار یکی از کالاهایی که شاه از کلاه جادویی اش بعد از سفرش به اروپا برای دارالخلافه نشینان رو کرد، قاشق و چنگال بود.طبق خاطرات گردشگران فرنگی، برای نخستین بار سپهسالار صدراعظم ناصرالدین شاه که با نحوه غذا خوردن فرنگی ها آشنایی داشت، پیش از سفر شاه به فرنگ به وی آداب غذا خوردن با قاشق و چنگال را آموزش داد.

پس از بازگشت شاه به وطن، وی شروع به استفاده از قاشق و چنگال کرد و به دنبال آن درباریان، رجال، اعیان و اشراف به مصرف کنندگان قاشق و چنگال پیوستند و این دو ابزار به تدریج وارد بازار ها و بساط دستفروشان تهرانی شد.

 

تهرانی ها نیز کم کم این نوع طرز غذا خوردن را یاد گرفته و سرویس  قاشق و چنگال را وارد سفره خانه های خود کردند و طولی نکشید که قضیه جنبه عمومی پیدا کرد.

 

با این حال جماعت زیادی از تهران نشینان همچنان به سنت های گذشته خود پایبند بودند و صرف غذا با دست را بر استفاده از قاشق و چنگال ترجیح می دادند.

 

سرانجام استفاده از قاشق و چنگال در ایران مرسوم شد. در ابتدا استفاده از قاشق و چنگال های نقره، مسی، ورشو و روحی مرسوم بود و به طور سنتی، کارد و چنگال های رسمی، از نقره یا یک فلز گران قیمت تهیه می شد. دسته چاقوها و در برخی موارد چنگال ها نیز از مواد خاصی مانند استخوان، شاخ حیوانات و چوب ساخته می شد.