خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

آداب غذا خوردن با کارد و چنگال

 

آداب غذا خوردن با کارد و چنگال به نظر امری ساده است. به راحتی کارد و چنگال را در دست می گیریم و شروع به خوردن غذا می کنیم! اما اینقدرها هم ساده نیست چرا که همین کار به نظر ساده فوت و فن هایی دارد.

 

 آداب غذا خوردن با کارد و چنگال و سرویس قاشق و چنگال  کمی متفاوت از آنچه ما گاها انجام می دهیم است و در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها این آداب از اهمیت خاصی برخوردارند که اگر رعایت نشوند نشانه بی ادبی تلقی می شوند در ادامه با آنها آشنا می شوید.

 

همانطور که گفته شد آداب و رسوم در سراسر جهان متفاوت است.

به عنوان مثال، در تایلند و لائوس، چنگال را در دهان خود گذاشتن، بی ادبی است.

 شما باید چنگال خود را برای قرار دادن غذا در قاشق استفاده کنید، و سپس باید قاشق را در دهان خود قرار دهید. در شیلی، شما باید همیشه، غذا را با قاشق یا چنگال بخورید و به هیچ عنوان از دست استفاده نکنید.

 

آداب غذا خوردن ، آداب درست غذا خوردن ، آداب صحیح غذا خوردن

 

 

 

جالب است بدانید که این ها هیچ یک در آمریکا مهم نیست و شما حتی با دست هم می توانید یک بال مرغ را بخورید.

 

 برای اینکه نشان دهید هنوز در حال غذا خوردن هستید ، اما می خواهید استراحت کنید باید چنگال و چاقو خود را از هم جدا و به موازات بشقابتان قرار دهید. چاقو نباید در سمت راست بشقاب باشد، و همچنین چنگال باید در کنار چاقو باشد.

 

برای اینکه غذا خوردنتان به پایان رسیده است، باید سرویس قاشق و چنگال و چاقو در کنار هم در سمت چپ قرار دهید، همچنین دندانه های چنگال رو به بالا باشد.

 

در اروپا نیز به همین روش پایان غذا خوردن را نشان می دهند، اما دندانه های چنگال باید رو به پایین باشند نه بالا.

 تنها تفاوت بین این دو موقعیت در حال استراحت است.

با توجه به آداب مجمع قاره ای، چنگال و چاقو باید مانند X روی هم باشند نه موازی یکدیگر.

سرامیک

 

سرامیک در واقع نوعی ورنی است.

 این روکش نچسب، دقیقا مثل تفلون است با این تفاوت که گفته می شود حاوی ترکیب مضر موجود در تفلون نیست.

روکش‌های سرامیکی در ظروف کرایه در مقابل فرسایش و خوردگی، خراشیدگی و ساییدگی تا حدی مقاوم هستند اما وقتی آسیب دیدند، چون جنس زیرین آنها آلومینیوم است، احتمال آلوده و مسموم‌شدن موادغذایی پخته شده درون آنها بالاست و باید کنار گذاشته شوند.

قیمت ظروف سرامیکی بالاتر از سایر ظروف است. طول عمر روکش سرامیکی به نحوه استفاده از ظرف، میزان استفاده و نحوه شستشوی آن هم بستگی دارد.

 

 

 

ویژگی های ظاهری مطلوب ظروف سرامیک

 

 

- رنگ و جلای لعاب به کار رفته در یک قطعه باید یکنواخت و هماهنگ باشد.

 

 

- ظروف کرایه باید عاری از تاب برداشتگی باشند.

 تاب برداشتگی در لبه یا پایه ظروف سبب لق خوردن و یا شیب دار شدن آن نسبت به سطح افق می شود.

 

- پرداخت پایه ی ظروف باید به گونه ای باشد که با لمس کردن پایه ی ظروف، برآمدگی یا شکست و یا تیزی قابل لمس وجود نداشته باشد.

 

 

- لب پریدگی، پوسته شدن، شره کردن و موج داشتن لعاب، ترک در بدنه و لعاب و لعاب نگرفتگی آنها قابل پذیرش نیست.

- در زیر هر ظرف باید نام واحد تولیدی، علامت تجارتی و یا هر مشخصه ی دیگری که معرف تولیدکننده آن باشد، قید شود.

 استفاده از مهر استاندارد ایران بر روی کالاها و بسته بندی آنها ضروری است.