خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

تصویربرداری هوشمند در دوربین مداربسته

 

ثبت رخداد ها و تصویربرداری هوشمند در دوربین مدار بسته شبکه

 

– اگر دوربین در تمام مدت فعال باشد، حجم تصاویر ضبط شده بسیار زیاد می شود.

در دوربین های تحت شبکه می توان در زمان هایی که تصویر برداری مورد نیاز نیست فعالیت دوربین را متوقف نموده و تنها در زمان های لازم و یا بلافاصله پس از وقوع یک رخداد تصویر برداری را فعال کرد.

 اینگونه قابلیت ها در قالب نرم افزار دوربین براحتی پیاده سازی می شود.

 

– دوربینهای تحت شبکه توانایی تشخیص حرکت یا motion detection دارند.

 علاوه بر این امکان مدیریت آلارم با قابلیت تنظیم حساسیت و موقعیت حرکت در تصویر نیز وجود دارد.

ورودی های I/O امکان وصل انواع سنسورهای مختلف اعم از دود و گاز را به دوربین میدهد.

 

مــعــایــــب دوربـیـــن هـــای تــحــــت شــبــکـه: عملکرد در شبکه

 

– یکی از نگرانی‌های مهم مسئولان شبکه در مورد استفاده از دوربین‌ مداربسته تحت شبکه تاثیر آنها بر روی شبکه و کاهش سرعت آن است.

چراکه به ویژه در دوربین های با رزولیشن بالا حجم زیادی از اطلاعات باید در هر لحظه در شبکه جا به جا شود و با توجه به پهنای باند محدود شبکه این می‌تواند موجب ایجاد اختلال در شبکه نیز شود.

با این حال با استفاده از شبکه‌های گیگا بایتی و فیبر نوری می‌توان این مشکل را رفع کرد و در صورت ایجاد اختلال باید ظرفیت شبکه را افزایش داد.

 

محدودیت طول کابل

– داده‌ها بر روی کابل Cat5 دارای محدودیت مسافت تا ۱۰۰ متر است. با این حال با استفاده از Repeater میتوان این مسافت را افزایش داد. 

 این دو نوع دوربین و در فروش دوربین مداربسته از دو تکنولوژی متفاوت استفاده مینمایند.

 در دوربینهای آنالوگ تصاویر پردازش شده خود را از طریق کابل کواکسیال (آنتن) انتقال داده و کیفیت آنها بر اساس تیوی لاینTVLINE (خطوط افقی تشکیل دهنده تصویر بر روی صفحه تلویزیون) محاسبه میشود

بطور مثال ۴۸۰ تیوی لاین ولی در دوربینهای تحت شبکه IP CAMERA تصاویر را از طریق کابل شبکه کامپیوتری (دیجیتال) معمولاً کابل CAT5,6 انتقال داده و کیفیت آن بر اساس پیکسل محاسبه میشود به عنوان مثال ۱٫۳ مگا پیکسل.

 در ضمن دوربینهای آنالوگ CCTV جهت فرمان زوم ZOOM و یا گردش افقی یا عمودی هرکدام کابل مجزا باید کشیده شود در حالی که دوربینهای تحت شبکه IP CAMERA کلیه اطلاعات صدا، زوم، گردش عمودی و افقیPAN/TILT از طریق همان کابل شبکه انجام میپذیرد

 حتی در بعضی از مدلهای دوربین تحت شبکه ولتاژ مورد نیاز دوربین هم از طریق کابل شبکه به دوربین میرسد که POE خوانده می شود .

تفاوت دیگر این دو در نصب دوربین مداربسته  و در طریقه دیدن و ضبط تصاویر آنهاست در دوربینهای آنالوگ جهت ضبط و مشاهده دوربینها از سخت افزارهای استند الون STANDALONE و یا کارتهای DIGITAL VIDEO RECORDER یا همانDVR باید استفاده نمود

 که نسبت به کانالهای ورودی تصویر و صدا و میزان فریم های ضبط در هر ثانیه هزینه بر خواهد بود ولی در دوربینهای تحت شبکه IP CAMERA از طریق یک نرم افزار که روی یک کامپیوتر نصب میشود

( در بعضی مارکها تا۳۲ تصویر رایگان است ) ضبط تصاویر انجام میشود و جهت دیدین دوربین فقط نیاز به IP آدرس دوربین و USER NAME و PASSWORD میباشد بدون نیاز به سخت افزار واسطی.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.