خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

اصول رفتار و پذیرایی

الف- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده‌

 

·             اصول حاکم بر میز بوفه

 

·            نحوه چیدن میز بوفه

 

·             نکاتی که می بایست در پذیرایی به طریق بوفه رعایت نمود

 

ب- پذیرایی به طریق نشسته

 

·             ترتیب استفاده از سرویس قاشق و چنگال  و بشقاب‌ها، کارد و چنگال و قاشق و دیگر وسائل روی میز

 

·             ترتیب سرو غذا در پذیرایی به طریق نشسته

 

·             نکاتی که در پذیرایی نشسته می بایست مراعات شود

 

·             پذیرایی به صورت ترکیبی از بوفه و نشسته

 

 الف- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده‌

 

    در این شیوه از پذیرایی سرویس قاشق و چنگال و غذاخوری و کارد و چنگال و دستمال سفره به همراه انواع غذاهای سرد و گرم و انواع اردور، سالاد و دسر بر روی یک یا چند میز گذاشته می‌شود و مدعوین در زمان مقرر پس از تعارف میزبان یا مامورین پذیرایی به میز غذا نزدیک شده و به میزان نیاز و ذائقه خود از غذاهای موجود برداشته و از میز اصلی فاصله می‌گیرند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.