خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

نحوه استفاده و دست گرفتن قاشق و چنگال و کارد

 

 

 طرز گرفتن چنگال : عیناً مانند گرفتن مداد است، با شست و دو انگشت اول به طوری که نوک چنگال به طرف بالا باشد.

 

 طرز گرفتن کارد : در سرویس قاشق و چنگال دسته کارد در کف دست و انگشت سبابه پشت تیغه چاقو قرار می گیرد.

 

طرز گرفتن قاشق : در دست راست مانند گرفتن چنگال می باشد.

 

 

نحوۀ استفاده از قاشق و چنگال و کارد غذاخوری

به کار بردن چنگال، قاشق و کارد با توجه به نوع غذاها در کشورهای مختلف می باشد.

 

 آمریکا: اکثر غذاهای آمریکایی با چنگال در دست راست خورده می شوند.

در مواقعی که احتیاج به بریدن یا قطعه کردن غذا باشد ابتدا کارد در دست راست و چنگال در دست چپ قرار می گیرد .

 پس از قطعه کردن غذا ، کارد را در بالای بشقاب می گذراند و مجدداً با سرویس قاشق و چنگال در دست راست به غذا خوردن ادامه می دهند.

 

اروپا: در صرف غذاهایی که به طور مداوم احتیاج به بریدن دارند.

چنگال در دست چپ و کارد در دست راست قرار می گیرد و بعد از بریدن با دست چپ می خورند ولی غذاهای معمولی که احتیاج به بریدن ندارند، مانند آمریکایی ها ، چنگال در دست راست قرار گرفته و به خوردن ادامه می دهند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.