خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

استند چیست؟

 

استند وسیله ای است که کارایی همچون بوفه و ویترین دارد اما با این تفاوت که مثل بوفه و ویترین فاقد شیشه است.

 

 استند فروشگاهی دارای مدل ها و طرح های بسیار زیادی می باشد و می توان از آن استفاده های زیادی نمود؛

 

مثلا می توان از آن به عنوان جایگزینی برای بوفه و ویترین استفاده نمود. یا می توان از آن به عنوان وسیله ای برای چیدمان محصولات دکوری استفاده نمایید یا می توان به عنوان وسیله ای برای چیدن کتاب هایتان استفاده نمایید.

 

 بله برخی از استند ها را می توانید به عنوان کتابخانه نیز استفاده نمایید.

 

 استند ها دارای رنگ بندی مختلفی می باشند ولی اغلب در رنگ های سفید، مشکی و قهوه ای تیره تولید می شوند.

 

استند ها از ام دی اف (MDF) خام تولید و پس از آن رنگ می شوند.

 

 اگر نسبت به چیدمان منزل خود بسیار کوشا می باشید حتما جایی هم برای  استند منزل و استند فروشگاهی ام دی اف در منزل خود در نظر بگیرید.

 

مزایای غرفه های مدولار

 

با توجه به قابلیتهای سیستم مدولار (سرعت، تمیزی، قابلیت مونتاژ و دمونتاژ، پرکننده های متفاوت و البته قیمت بسیار پائین در مقایسه با موادی مانند نئوپان و...، می توان از این سیستم جهت ساخت غرفه  و استند فروشگاهی با طرح ویژه استفاده کرد. همچنین این نوع غرفه سازی به مشتریانی که قصد دارند هزینه کمتری جهت این امر پرداخت کنند و یا غرفه سازی در نمایشگاهای شهرستان یا کشورهای دیگر توصیه میشود.

 

عوامل موثر در طراحی غرفه ی نمایشگاهی

 

در طراحی غرفه ی نمایشگاهی تمامی اجزای غرفه می بایست یک چیدمان منظم داشته باشند و تمامی مراحل طراحی باید با هدف جلب، راحتی و تثبیت برند در ذهن مخاطبان در میان انبوه غرفه های دیگر صورت پذیرد.

 

در نظر گرفتن موارد زیر در طراحی غرفه موجب متمایز شدن یک غرفه از سایر غرفه ها می شود . - پلان غرفه

- زمینه فعالیت شرکت

- نوع و تعداد محصولات

- فرهنگ مشتریان

گروه غرفه سازی و غرفه آرایی  نیو استند فروشگاهی با در نظر گرفتن تمامی موارد از جمله محدودیتهای پلان غرفه و در برخی موارد هم نوع محصولات، سعی بر استفاده ی بهینه از فضای مورد نظر خواهند نمود و با طراحی اصولی و دقیق غرفه ،هزینه های مازاد شما را تا حدود زیادی کاهش خواهد داد.

 

آلوده ترین لوازم آشپزخانه

 

خیلی ها فکر می کنند که فقط سینک ظرف شویی یا سیم و اسکاچ جزو آلوده ترین وسایل آشپزخانه هستند و باید آنها را با مواد شوینده شست, درحالی که متخصصان صنایع غذایی می گویند برخی دیگر از وسایل آشپزخانه هم می توانند آلودگی های محیطی و غذایی را در خود نگه دارند

 

خیلی‌ها فکر می‌کنند که فقط سینک ظرف‌شویی یا سیم و اسکاچ و سرویس قابلمه  جزو آلوده‌ترین وسایل آشپزخانه هستند و باید آنها را با مواد شوینده شست، درحالی‌که متخصصان صنایع غذایی می‌گویند برخی دیگر از وسایل آشپزخانه هم می‌توانند آلودگی‌های محیطی و غذایی را در خود نگه دارند. اگر این وسایل به درستی شسته و استفاده نشوند، حتی می‌توانند عامل انتشار انواع میکروب‌ها مانند ای‌کولای، سالمونلا، لیستریا و قارچ‌ها در میان لوازم آشپزی یا حتی غذاها باشند. در ادامه همین مطلب، شما را با این ۶ وسیله آلوده آشنا می‌کنیم.

 

● دربازکن

 

معمولاً از دربازکن‌های دستی یا برقی برای باز کردن در انواع کنسرو و تن ماهی استفاده می‌شود و بیشتر ما هم آن را پس از استفاده (بدون شستن) داخل کشوی قاشق‌ها می‌اندازیم اما این کار می‌تواند باعث باقی‌ماندن مقداری از محتویات تن ماهی یا کنسرو روی چرخ‌های دربازکن و رشد و تکثیر انواع قارچ‌ها، کپک‌ها و باکتری‌ها در سطح این وسیله و سایر وسایل داخل کشو شود. دربازکن باید پس از هر بار استفاده با آب گرم و مایع ظرف‌شویی به کمک یک مسواک، خوب شسته شود.

 

● جاچاقویی

 

این روزها خیلی‌ها دوست دارند بسته‌های بزرگ و کوچک چاقو را که حاوی یک جا چاقویی و تعدادی چاقو با اندازه‌های مختلف است، بخرند و آن را در آشپزخانه قرار دهند تا هر زمانی که به هر مدل چاقو نیاز داشتند، در دسترس‌شان باشد اما شما به عنوان خانم خانه، یادتان می‌آید آخرین باری که سطح داخلی و بیرونی این جا چاقویی را با مواد شوینده شستید، کی بود؟ برای شستن این وسیله باید یک ظرف گود را پر از آب گرم، پودر صابون و کمی مواد ضدعفونی‌کننده کنید، سپس جاچاقویی را چند دقیقه داخل این محلول بگذارید و پس از خارج کردن، تمام زوایای آن را با یک مسواک یا برس کوچک به خوبی بشویید و آب بکشید. پس از خشک شدن کامل، می‌توانید چاقوها را در جای مخصوص خود قرار دهید. از آنجا که شما چاقوها را پس از خارج‌کردن از جایشان و پیش از استفاده نمی‌شویید، بنابراین امکان آلوده شدن چاقوهایی که محفظه نگهداری آنها هرگز شسته نمی‌شود، بسیار زیاد است بنابراین بهتر است جا چاقویی حداقل ماهی یک بار شسته شود.

 

● جامیوه‌ای

 

اگر عادت دارید میوه‌ها را نشسته داخل جامیوه‌ای بگذارید و جامیوه‌ای را هم سال تا سال نشویید، باید مطمئن باشید که بزرگ‌ترین عامل انتشار لیستریا، سالمونلا، کپک‌ها و قارچ‌ها در یخچال شما جامیوه‌ای است. میوه‌های نشسته، اگر کمی هم رطوبت داشته باشند، می‌توانند باعث تولید میکروب‌های مختلف، کپک‌ها و قارچ‌ها در محل نگهداری‌شان شوند. اگر این محل نگهداری جامیوه‌ای یخچال باشد، باید برای پیشگیری از رشد، تکثیر و انتشار عوامل آلودگی به درون یخچال و مواد غذایی مختلف، حداقل ماهی یک بار جامیوه‌ای را به‌خوبی بشویید. برای شستن جامیوه‌ای کافیست مقداری آب گرم را با صابون یا هر ماده پاک‌کننده دیگری مخلوط کنید، کمی جوش‌شیرین به آن بیفزایید و این محلول را داخل جامیوه‌ای بریزید و اجازه دهید حدود ۲ ساعت در آن باقی بماند. سپس جامیوه‌ای را به خوبی آبکشی و خشک کنید و آن را سر جایش قرار دهید.

 

● جا گوشتی در یخچال یا فریزر

 

آب گوشت خام حاوی سالمونلا و ای‌کولای است. اگر این آب به مواد غذایی دیگر شما نشت کند (به خصوص اگر قرار باشد آن مواد غذایی را خام مصرف کنید) حتماً باعث آلوده شدن آن ماده غذایی و بیمار شدن شما در اثر مصرفش می‌شود بنابراین همیشه طبقه‌های پایینی یخچال یا فریزر را برای نگهداری گوشت انتخاب کنید. گوشت را طوری بسته‌بندی کنید که آب آن نشت نکند و اگر طبقه‌های یخچال یا فریزر، آلوده به آب و خونابه گوشت شد، بلافاصله آنها را خارج کنید و با آب گرم و مواد شوینده بشویید تا جلوی تکثیر و انتشار میکروب‌ها را در یخچال و فریزرتان بگیرید.

 

● قطعه‌های چرخ‌گوشت

 

تمام قطعات چرخ‌گوشت که با گوشت خام در تماس مستقیم هستند یا آب گوشت هنگام چرخ کردن روی آنها می‌پاشد، در صورت تمیز نشدن، ‌آلوده به میکروب سالمونلا می‌شوند. به همین دلیل باید تمام قسمت‌های چرخ‌گوشت را پس از استفاده با آب گرم و مواد شوینده خوب بشویید. قسمت‌هایی که قابل جدا کردن نیستند هم با دستمال آغشته به آب گرم و مواد شوینده پاک کنید تا باعث تکثیر و پخش میکروب در آشپزخانه و کابینت نگهداری چرخ‌گوشت نشود.

 

● جاظرفی

 

جاظرفی‌های استیل که کنار سینک ظرفشویی و سرویس قابلمه قرار می‌گیرند، می‌توانند باعث رشد و انتشار انواع میکروب‌ها و باکتری‌ها باشند. این جاظرفی‌ها باید ماهی یک بار از کنار سینک برداشته شوند تا بتوانید زیر آنها را با مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده تمیز کنید. خود جاظرفی هم باید ماهی یک بار در حالی که ظرفی درون آن قرار ندارد، با مواد شوینده و آب گرم شسته شود.

 

    فاطمه افروغ

 

با کمبود جای قابلمه در آشپزخانه چه کنیم

 

با کمبود جای قابلمه در آشپزخانه چه کنیم

 

قابلمه ها و ماهی تابه ها از جمله وسایلی در آشپزخانه هستند که جای زیادی اشغال می کنند و به دلیل استفاده ی روزانه از آن ها, باید بهترین و راحت ترین مکان را برایشان در نظر گرفت

 

سرویس قابلمه ها و ماهی تابه ها از جمله وسایلی در آشپزخانه هستند که جای زیادی اشغال می کنند و به دلیل استفاده ی روزانه از آن ها، باید بهترین و راحت ترین مکان را برایشان در نظر گرفت. یکی از روش های نگهداری این ظروف، به خصوص وقتی فضای کمی در اختیار دارید، آویزان کردن آن ها است. سبک دکوراسیون منزل شما هرچه که باشد؛ مدرن، روستیک، کلاسیک یا هر سبک دیگری، نظم دادن به قابلمه ها و ماهی تابه ها به صورت آویز می تواند فضای آشپزخانه ی شما را گرم و دلپذیر کند.

 

راه های مختلفی وجود دارد که شما می توانید این ظروف را آویز کنید، ما قصد دارد تعدادی از این ایده های خلاقانه و دوست داشتنی را به شما نشان دهد. با ما همراه باشید...

 

آویزان کردن قابلمه ها و ماهی تابه ها در بالای جزیره آشپزخانه

 

اگر آشپزخانه ی شما چنین جزیره ی زیبایی دارد، با یک چنگک چوبی در بالای جزیره که مانند این نمونه با کفپوش و صندلی ها ست است، قابلمه ها و ماهی تابه ها را آویزان کنید. ضمنا برای آویزان کردن آن ها حلقه های s را فراموش نکنید.

 

آویزان کردن قابلمه ها و ماهی تابه ها از نردبان

 

آویزان کردن این ظروف در بالای جزیره یا کانتر آشپزخانه راه حلی آسان برای استفاده از فضاهای هدر رفته است، اما زمانی که مانند این تصویر در کنار گلدان هایی زیبا از یک نردبان چوبی کهنه آویزان شوند، به عنصری شاخص در دکوراسیون منزل شما تبدیل می شوند.

 

با نصب تعدادی قلاب بر روی بخشی از دیوار، می توانید یک فضای مرده را به فضایی کاربردی تبدیل کنید. می توانید برای اینکه به دیوار آسیبی نرسد، صفحه ای را به دیوار نصب کرده و قلاب ها را روی آن بزنید و محکم کنید. سعی کنید صفحه ای انتخاب کنید که بتواند به زیباتر شدن دکوراسیون شما کمک کند.

 

میله ها یا تجهیزات نگه دارنده ی قابلمه ها می توانند در هر جایی نصب شوند. در این نمونه از فضای بالای اجاق گاز بدین منظور استفاده شده که از جهت دسترسی و نزدیک بودن به محل پخت و پز، مکان بسیار مناسبی است.

 

آویزان کردن قابلمه ها و ماهی تابه ها در زیر کابینت ها و شلف ها

 

در این آشپزخانه به سبک مراکشی، تنها با دو لوله ی مسی محلی برای قابلمه ها و ماهی تابه ها در زیر شلف های باز فراهم شده است.

 

آویزان کردن قابلمه ها و ماهی تابه ها در فضاهای مرده

 

وقتی حفظ فضا از اهمیت زیادی برخوردار است، باید از هر فضایی به نفع خود استفاده کنید. در اینجا دیوار کنار پنجره برای تعبیه کمد یا شلف دارای عمق کافی نبوده و با نصب میله ها و آویز کردن ظروف به نحو احسن از آن استفاده شده است.

 

آویزان کردن قابلمه ها و ماهی تابه ها جلوی پنجره

 

در آشپزخانه ی خود هیچ فضایی برای آویز کردن این ظروف ندارید؟ میله ای که در بالای پنجره نصب می شود، می تواند پاسخ مشکل شما باشد. در این نمونه دو ردیف میله ی نصب شده، هم مکان مناسبی برای سرویس قابلمه ها فراهم آورده اند و هم جلوی ورود نور را مسدود نکرده اند. اگر نصب میله در بالای پنجره دسترسی به قابلمه ها را برای شما سخت می کند، با نصب یک شلف در ارتفاع مناسب جلوی پنجره می توانید این مشکل را حل کنید.

 

ایجاد آویز برای قابلمه ها و ماهی تابه ها با وسایل دور ریختنی

 

یک نرده یا حفاظ قدیمی باغچه یا باغ می تواند به عنوان صفحه ی آویزان کردن ظروف آشپزخانه به کار رود و در عین حال بدون صرف هزینه ای به صحنه ای برجسته و زیبا در دکوراسیون داخلی منزل شما تبدیل شود.

طراحی و ساخت غرفه های نمایشگاهی

 

Exhibition Booth Design

 

طراحی و ساخت غرفه ی نمایشگاهی و حضور در نمایشگاه را می توان به نوعی بهترین و ارزانترین نوع بازاریابی در نظر گرفت زیرا فروشنده و خریدار به صورت حضوری در مقابل یکدیگر قرار گرفته و موقعیتی بسیار مناسب جهت انجام داد و ستد شکل می گیرد. به همین دلیل نمایشگاه ها و استند فروشگاهی می توانند نقش بسیار مهمی جهت برند سازی و مطرح شدن محصولات تجاری در بازارها را ایفا نمایند.

 

انواع غرفه ی نمایشگاهی از نظر ساخت

 

- غرفه سازی به آن دسته از غرفه ها گفته می شود که در آنها ساخت و ساز صورت گیرد.

- غرفه آرایی که درآن ساخت و ساز آنچنانی وجود نخواهد داشت و فقط فضای غرفه با استفاده از سازه های نمایشگاهی مانند استند، پاپاپ، کانترو … دکور سازی می شود.

 

غرفه مدولار در اغلب نمایشگاه هایی که در همه کشورها برگزار می شود با غرف نرمال و تیپ مواجه هستیم که بصورت مشابه ساخته شده اند و بواسطه برگزارکننده ی نمایشگاه در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرند.

با توجه به ساخته شدن این غرفه ها از قطعات پیش ساخته، استاندارد و قابل مونتاژ بودن آنها، به سیستمهای مدولار Modular Systems مشهورند.در این روش غرفه در زمان کوتاه ساخته و جهت چیدمان کالا آماده می گردد و از این لحاظ دارای راندمان فوق العاده ایست.

 

این غرفه ها بصورت نرمال شامل موارد زیر می باشند:

 

- کفپوش موکت با کیفیت متوسط

- دیواره های غرفه با استراکچر پروفیل آلومینیوم 6میلیمتری پرکننده متناسب با متراژ غرفه MDF -

- کتیبه یا سردرب غرفه

- نام غرفه

- نورپردازی متعارف

- پریز برق برای استند فروشگاهی

- یک یا چند عدد میز و صندلی همچنین بنابر صلاحدید برگزارکننده نمایشگاه ممکن است در حد فاصل غرفه ها لایت باکس،یا المان خاصی که عنوان نمایشگاه یا…را داراست نیز تعبیه شود