خدماتی

پیشگامان پیشرفت

خدماتی

پیشگامان پیشرفت

آداب غذا خوردن

 

قبل تر نکاتی راجع به آداب صحیح غذا خوردن ذکر شد و مشخص شد که خیلی از اعمال و رفتارها که ما در زندگی روزمره نسبت به آنها بی تفاوت بودیم، تا چه حد اهمیت داشته اند.

 

در ادامه نکات دیگری یادآوری می شود. امید است با تمرین فردی آنها و آموختن این نکات به فرزندانمان، از این نکات مثبت بهره برداری کنیم.

 

ته مانده غذا در بشقاب

بهتر است غذا را به اندازه ای در بشقاب بکشید که تمام آن را استفاده کنید. ماندن غذا در بشقاب نه تنها بی احترامی به میزبان به شمار می رود، بلکه به طور غیر مستقیم به او می گویید که غذای شما مطلوب و خوش طعم نبوده است. ضمن اینکه شما با این عمل مرتکب اسراف می شوید.

 

تربچه

اگر تربچه به صورت درسته در سبزی بود، هنگام مصرف بهتر است آن را با کارد برش داده و استفاده کنید. گاز زدن به تربچه کامل، عمل مناسبی نیست.

 

میوه

 

میوه هایی مثل خربزه، هندوانه، طالبی و امثال آنها را نباید یکجا در بشقاب به تکه های کوچک تقسیم و آماده خوردن کنید. بلکه پسندیده تر است که هر بار فقط قسمتی از آن را با کمک کارد بریده و استفاده کنید.

 

توت فرنگی

 

توت فرنگی را از دم آن گرفته و میل کنید. اگر دم آنها از قبل گرفته شده، باید از چنگال استفاده کنید.

 

گیلاس و آلبالو

 

در هنگام خوردن گیلاس یا آلبالو اگر موجود زنده ای در آن مشاهده کردید، این موضوع را در میان جمع مطرح نکنید. چون شاید دیگران بدون توجه، تعدادی از آنها را خورده باشند.

 

قاشق بستنی

پس از خوردن بستنی لیوانی یا چوبی، باید توجه داشت که قاشق آن ( سرویس قاشق و چنگال ) را برای جویدن و بازی استفاده نکنید.

 

نوشابه

به طور عادی برای استفاده از بطری آب یا نوشابه، باید قسمت پایین آن را بگیرید نه گلوی بطری را. در ضمن اگر برای کسی آب یا نوشابه می ریزید، لیوان را با دست بلند نکنید، بلکه بطری را روی لیوان خم کنید.

 

سوپ یا آش

سوپ یا آش از جمله غذاهایی هستند که به جز بار اول دیگر نباید تعارف شود. همچنین هنگام سرو نباید بیشتر از یک ملاقه سوپ یا آش در بشقاب میهمان ریخته شود. مگر این که دوباره تقاضا کند، به هر حال باید جای کافی در معده برای صرف غذای اصلی که درست شده، باقی بماند.

در ضمن در مراسم رسمی یا غیررسمی سوپ یا آش و هر نوع غذای داغ دیگری را فوت نکنید.

از قاشق مخصوص موجود در سرویس قاشق و چنگال بهتر است کمی صبر کنید تا غذا سرد شود.

 

 

کلیسای گغارت

 

کلیسای گغارت در تور ارمنستان  به معنی سرنیزه میباشدکه در35 کیلومتری جنوب شرقی ایروان ساحل شرقی رودخانه ازاد واقع شده دردره تاریخی گغارت قرار گرفته است .

 

این بنا دردوبعد زمانی مختلف ساخته شده وازدو قسمت اصلی تشکیل شده است

 

دراوایل قرن سیزدهم این منطقه جزو املاک اختصاصی خاندان زاکریان بوده است

 و قابل ذکر است که خاندان زاکریان یکی ازثروتمندترین خاندان درتارخ ارمنستان بوده اند که به دستورشان کلیسای بیرونی در سال 1215 ساخته می شود

 

 بعدهاخاندان پروشیان این ملک راازخاندان زکریان خریداری نموده اند ودستور ساخت کلیسای درونی رابه یک خواهرومعمار دادند.

و دراواخر قرن سیزدهم کلیسای درونی ساخته که از سه قسمت اصلی تشکیل شده اندو یکی ازاین قسمتها ارامگاه سلسله پروشییان محسوب می شود

ساخت کلیسای درونی که ازتراش صخره به وجود امده به مدت 10 سال به طول انجامیده است (1350-1340).

 

گغارت یک نوع نیزه می باشد که یک پایه چوبی دارد که بر سر ان یک اهن تیز تخت قرار گرفته است این نیزه برمیگردد به زمانی که حضرت مسیح را به صلیب کشیده بودند وبا فرو کردن این نیزه در بدن ایشان می خواستند مطئن باشند که حضرت مسیح جان سپرده است

و به همین دلیل این نیزه برای مسیحیان مقدس در تور ارمنستان شناخته شده است وتاتوس اراکیال این نیزه را در اواسط قرن سیزدهم به ایری وانک نام قدیم گغارت می اورد واز ان پس به این نام معروف می گردد.

 

کلیسای گغارت

 

کلیسای گغارت در تور ارمنستان  به معنی سرنیزه میباشدکه در35 کیلومتری جنوب شرقی ایروان ساحل شرقی رودخانه ازاد واقع شده دردره تاریخی گغارت قرار گرفته است .

 

این بنا دردوبعد زمانی مختلف ساخته شده وازدو قسمت اصلی تشکیل شده است

 

دراوایل قرن سیزدهم این منطقه جزو املاک اختصاصی خاندان زاکریان بوده است

 و قابل ذکر است که خاندان زاکریان یکی ازثروتمندترین خاندان درتارخ ارمنستان بوده اند که به دستورشان کلیسای بیرونی در سال 1215 ساخته می شود

 

 بعدهاخاندان پروشیان این ملک راازخاندان زکریان خریداری نموده اند ودستور ساخت کلیسای درونی رابه یک خواهرومعمار دادند.

و دراواخر قرن سیزدهم کلیسای درونی ساخته که از سه قسمت اصلی تشکیل شده اندو یکی ازاین قسمتها ارامگاه سلسله پروشییان محسوب می شود

ساخت کلیسای درونی که ازتراش صخره به وجود امده به مدت 10 سال به طول انجامیده است (1350-1340).

 

گغارت یک نوع نیزه می باشد که یک پایه چوبی دارد که بر سر ان یک اهن تیز تخت قرار گرفته است این نیزه برمیگردد به زمانی که حضرت مسیح را به صلیب کشیده بودند وبا فرو کردن این نیزه در بدن ایشان می خواستند مطئن باشند که حضرت مسیح جان سپرده است

و به همین دلیل این نیزه برای مسیحیان مقدس در تور ارمنستان شناخته شده است وتاتوس اراکیال این نیزه را در اواسط قرن سیزدهم به ایری وانک نام قدیم گغارت می اورد واز ان پس به این نام معروف می گردد.

 

تزریق ژل یا چربی ؟؟؟

 

بـرای برطرف کـردن خط اخم، خنده، چروک ها و برجسته کردن لب ها و گونه ها راه های مختلفی وجود دارد که در میان آنها تزریق چربی ، ژل و بوتاکس طرفداران بیشتری دارد.

 

 اما از بین این ۳ تزریق کدام بهتر است؟

 

مزایا و معایب هرکدام نسبت به دیگری چیست؟

 

 چرا گاهی اوقات احساس می کنیم صورت افراد بعد از تزریق حالت مصنوعی پیدا کرده و عضلات آن دیگر نمی تواند حرکات سابق خود را داشته باشد؟

 

 

● ژل

● چربی

 

 

باید در اتاق عمل تزریق شود

 

دکتر ثنایی: در بین مواد پرکننده یا فیلر، چربی بهترین آنهاست.

تزریق چربی بی خطر است و عوارض مهمی ندارد.

 تنها ممکن است به ندرت عدم تقارن و نیاز به ترمیم وجود داشته باشد که اینها در واقع عارضه به حساب نمی آیند و قابل اصلاح هستند.

برای این کار چربی از بدن خود فرد گرفته می شود و روش آماده سازی چربی یعنی خارج کردن و شست وشوی چربی باید درست انجام شود تا نتیجه دلخواه به دست آید.

 

برخی اوقات افراد بعد از تزریق چربی نتیجه ای نمی گیرند.

 درواقع اگر فرایند آماده سازی چربی درست انجام نشود سلول های چربی می میرند و از بین می روند، در نتیجه بعد از تزریق تفاوتی ایجاد نمی شود.

معمولا کسانی که به صورت سرپایی و در مطب تزریق چربی انجام می دهند با چنین مسئله ای روبه رو می شوند. این کار بهتر است در اتاق عمل انجام شود و لازم است امکانات بی حسی کاملا فراهم باشد تا بتوان از بیمار چربی لازم را گرفت.

 همچنین باید دستگاه های مجهزی وجود داشته باشد تا به وسیله آنها چربی آماده سازی و بعد تزریق شود.

مانارولا

مانارولا ( Manarola ) ؛ روستایی بسیار زیبا و آرام - ایتالیا

 

مانارولا ( Manarola ) شهری کوچک و زیبا در کنار دریاچه کومو ( Lake Como ) در ایتالیا است.

این روستای کوچک رنگارنگ یکی از پنج روستای معروف در بخش معروف Cinque Terre یا پنج سرزمین در تور ایتالیا  میباشد.

 

پنج سرزمین شامل پنج روستا و شهر کوچک در کنار دریاچه ای در استان لااسپزیا ( La Spezia ) می شود که به دلیل قرار گرفتن از سمتی بین کوهها و سمت دیگر در کنار رودخانه صدها سال پیش به سختی با دنیای بیرون در ارتباط بودند

 

 و فقط به یکدیگر متصل بودند که شاید همین امر باعث نامگذاری این پنج شهرک زیبا شده باشد.

 

 

مانارولا ( Manarola )

 

دومین شهر معروف و پرطرفدار بین این پنج سرزمین شهر کوچک مانارولا است که شمایلی شبیه به روستای ریوماگیوره ( Riomaggiore ) دارد.

 خانه های پلکانی ساخته شده بر روی هم که رنگ بندی زیبایی نیز دارند از شباهتهای بین این پنج روستا با هم میباشد.

 

یکی از مشخصه های این روستای مانارولا وجود تعداد زیاد قایق در کنار اسکله آن است.

 

قایق سواری، شنا کردن در دریای آرام و آبی، پیاده روی و تماشای غروب آفتاب در کنار دریا از دلایلی است که توریستهای زیادی را به این منطقه میکشاند.

 

در کنار دریاچه تعداد زیادی رستوران و کافه نیز وجود دارد که بسیاری از توریستهای تور ایتالیا برای امتحان کردن غذاهای محلی منطقه به این رستورانها میروند.